Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce si s chutí zastřílely


Branky


15

Mokré Lazce si přivezly do Jistebníku pořádnou dávku střelného prachu, když si na soupeřově hřišti doslova otevřely střelnici. Domácí torzo sestavy nestačilo na zkušený tým a prakticky po poločase bylo rozhodnuto. Za hostující Lazce se činili útočníci Galvas s Pospěchem, kteří si v zápase připsali po hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce nadělily soupeřům bůra

První zásah přišel po čtvrthodince, kdy Pospěch poslal míč na rozběhnutého Moši, který z úniku otevřel skóre – 0:1. Za deset minut si oba aktéři role vyměnili, Pospěch ve finále zbytečně ještě kličkoval, ale naštěstí pro Lazce dobíhající Galvas propálil obranný val a skóroval – 0:2. Třetí branku obstaral po centru Židka hlavičkující Pospěch – 0:3. Domácí oslabená sestava nestačila dostupovat soupeře a bránit jeden útok za druhým. Po dalším z nich se ve vápně prosadil Pospěch, kterému brankář Malý ještě střelu vyrazil, ale na dorážku Galvase byl již krátký – 0:4. Povedený první poločas pak dovršila pohledná mezihra mezi Pospěchem a Galvasem, kdy první jmenovaný si vybojoval míč ve středu hřiště a z úniku i za pomocí narážečky spoluhráče a chytrého lobu navýšit vedení na 0:5. 

Galvas s Pospěchem dovršili své hattricky

Šestou trefu opět obstaralo stejné duo, přičemž Pospěch dával dlouhý pás za obranu a Galvas z úniku dalším lobem po břevno dovršil svůj hattrick - 0:6. Lazcům už bylo posléze domácích asi i trochu líto a tak polevily, čehož domácí Jistebník využil alespoň ke korigaci výsledku. Po rohovém kopu a závaru ve vápně snižoval dotírající Tilscher – 1:6. I pod druhou trefou domácích se podepsal nedůraz hostů v zadních řadách, když nechali mnoho prostoru Matěji Moučkovi – 2:6. Jenže než se stačili domácí nadechnout, přišel s rychlou odpovědí Pospěch, který prokázal své nabité zkušenosti a kvality z nejvyšší soutěže. Po pěkné individuální akci a chytrém obstřelení i on zkompletoval svůj hattrick – 2:7. Mokré Lazce mohly ve zbytku utkání ještě přidat další zásah, ale vraždění neviňátek už dál nepokračovalo a mužstvo pošetřilo střelný prach do dalších zápasů. 



Sestavy


TJ Jistebník
L. Malý [-] - T. Pěchovič [-] , J. Štandl [-] - J. Rašek [-] , P. Černoch [-] , M. Moučka [-] , M. Šimák [-] , O. Veselý [-] - J. Tilscher [-] , O. Ogon [-] - P. Moučka [-] (78. M. Pasker [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] (86. V. Malohlava [-] ) - M. Číp [-] , M. Židek [-] , Z. Pospěch [-] (78. A. Hiemer [-] ) , P. Galvas [-] , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] , D. Moša [-] , J. Garba [-] , M. Hoza [-] , Z. Říman [-] (49. K. Lomozník [-] )

ŽK: 38. Z. Pospěch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - GROSSMANN Kevin, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Martin Kováč
Tip experta: remíza

I když na první pohled budou hostující Lazce favoritem, protože mají na soupisce několik exligových fotbalistů, dovolím si u tohoto zápas dát remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích