Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Ludgeřovice


Branky


15

Sobotní šlágr kola mezi lídrem tabulky z Krásného Pole a v dobré formě hrajícími Ludgeřovicemi nabídl fotbal na úrovni, který s sebou přinesl i pravé brankové hody. Diváci mohli vidět celkem osm branek a především útočně laděný fotbal, ve kterém útoky dominovaly nad obranami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice vedly po poločase o tři branky

Samotné utkání muselo bavit od úvodních minut. První velkou šanci v zápase si vypracoval domácí Ševčík, ale na dlouhé ruce brankáře Hájka si nepřišel. Ludgeřovice měly postupem čase více ze hry a po menším soustavném tlaku šly zaslouženě do vedení, když Mikolášův centr do vápna přetavil David Zbořil v úvodní trefu – 0:1. Ten se podepsal i pod druhou brankou svého týmu, když pláchl po pravé straně a našel v prostoru šestnáctky nehlídaného Bílého, který nasadil Tichému ukázkové housličky – 0:2. Netrvalo dlouho a hosté šli do tříbrankového trháku, když Fojtíkovu pumelici vyrazil Tichý pouze před sebe a dobíhající Bílý přidal svůj druhý zásah v zápase – 0:3. I domácí tým se s blížícím se závěrem poločasu dvakrát přiblížil na dosah soupeřovy klece, ale střelecké pokusy Mašlanky a Křižáka pozorná obrana Ludgeřovic zablokovala.

 

Krásné Pole se zvedlo, ale na body nedosáhlo

Vedoucí tým tabulky začal promlouvat do průběhu utkání až po přestávce. Poprvé dali domácí vědět díky akci Patrika Ožvoldy, který z nadějné šance nedokázal vytěžit snížující trefu. Větší aktivita donutila obranu hostů chybovat v rozehrávce a kanonýr Patrik Ožvolda se po několikazápasovém půstu přeci jen dočkal gólové radosti, když vykličkoval stopera a pěkným obstřelením k tyči snižoval – 1:3. Neuběhla ani minuta a další chybu hostující obrany potrestal agilní Ševčík, když napodruhé v souboji s Hájkem už vyšel jako vítěz – 2:3. Domácí prahli po vyrovnání, Ševčík z další nadějné šance těsně minul bránu. Když tlak gradoval, udeřilo na druhé straně. Povedený centr Bílého našel spoluhráče Feketeho, který se náramně trefil z voleje – 2:4. Ani tato inkasovaná branka domácí tým nepoložila. Mašlanka vybídl dlouhým pasem za obranu rychlonohého Ševčíka, který z úniku opět snížil na rozdíl jedné branky – 3:4. Krásné Pole tlačilo, ale neuhlídalo rychlý kontr hostů. Martiník vyslal kolmicí po levé straně do úniku Davida Zbořila, jehož finální rána pod břevno do šibenice definitivně určila, že tři body poputují do Ludgeřovic – 3:5. Porážkou bylo Krásné Pole sesazeno z čela tabulky, kam se nyní dostaly Kravaře. Ale už v neděli budou mít Válkovi svěřenci možnost si jej zpátky vybojovat, neboť se o představí v přímém souboji o tuto příčku právě na kravařské půdě. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Nezaujatý fanoušek musel být s dnešním zápasem určitě spokojen. Padlo osm branek, hrál se pohledný fotbal nahorů dolů, co víc si přát. My jsme bohužel nezachytili dobře první poločas, po kterém jsme museli dotahovat tříbrankové manko. Pak jsme na soupeře zatlačili a dostali se i na dostřel. Jenže vždy, když jsme byli blízko vyrovnání, tak nás soupeř ztrestal a odskočil. Rozhodla větší střelecká produktivita na straně Ludgeřovic, díky které soupeř vyhrál zaslouženě"

TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Věděli jsme, že Krásné Pole hraje pěkný fotbal a má několik skvělých fotbalistů. My se ale soustředili na sebe a snažili se být maximálně efektivní a důrazní v zakončení, což se nám oproti minulému zápasu dařilo. Na co si ale musíme dát pro příště pozor, tak je lehkovážnost, s kterou jsme se ve druhém poločase potáceli. Takové chyby, kterých jsme se během jedné minuty dopustili a nabídli soupeři snadné dvě branky, to se prostě stávat nesmí. Jinak si myslím, že jsme podali bojovný výkon a zaslouženě vyhráli"



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - D. Řeháček [-] , J. Ševčík [-] , P. Ožvolda [-] , D. Ožvolda [-] (63. P. Kotrla [-] ) , R. Křižák [-] (72. P. Hrbáč [-] ) , D. Mašlanka [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , M. Adamovič [-] (79. R. Jurášek [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Bílý [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , D. Zbořil [-] , T. Gellner [-] , V. Šafarčík [-] (79. M. Postředník [-] ) , L. Fojtík [-] , R. Bělan [-] (79. K. Adamec [-] ) , T. Müller [-] (4. D. Mikoláš [-] )

ŽK: 61. Š. Plhák , 72. D. Mašlanka - 21. D. Mikoláš , 60. D. Bílý , 70. T. Müller , 84. T. Gellner .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: BOČEK Robin - PICMAUS Jiří, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Martin Kováč
Tip experta: remíza

I u tohoto zápasu to vidím na vyrovnaný duel. Souboj dvou týmů z horní pater, to bude určitě dobrá reklama na fotbal. Ludgeřovice jsem ještě hrát neviděl, je to pro mě neznámý tým, přesto si myslím, že bod uhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů