Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká mizérie nebere konce


Branky


15

Hradecký tým se potácí v obrovských problémech. Nejen, že se mu výsledkově nedaří, ale kromě herní nepohody trápí tým i velká absence hráčů. Nový dočasný trenér Žurek musel proto hodně improvizovat se sestavou. A byť se proti Štěpánkovicím jeho tým herně neztratil, na body to bohužel opět nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Štěpánkovice měly raketový start do zápasu, když hned z první vážnější šance dokázal Grigarčík poslat svůj tým do vedení – 0:1. Domácí tým se snažil odpovědět po šancích Černína a Lichého, ale hostující obrana dokázala zavčasu v obou případech zakročit. Štěpánkovice nadále spoléhaly na svou osvědčenou taktiku posledních týdnů, a sice zodpovědně bránit a udeřit z brejků v ten správný čas. A přesně tento scénář se naplnil po půlhodině hry. Poté, co hosté zmařili další rozvíjející se útok Hradce, vyslal Stromský do úniku Smažíka, který se ve finále rozhodl pro riskantní skluz navzdory dotírajícímu obránci a vyšlo mu to, bezmocný brankář Válek se už nestačil dostatečně natáhnout po míči – 0:2. Pro domácí tým to znamenalo další komplikace a chvílemi už i pocit zmaru.

 

 

Hradec i v oslabení srovnal, ale doplatil na chyby

Nicméně Hradec nesložil zbraně a vstoupil do druhého poločasu aktivně, když se navíc ihned zkraje dostal na dostřel. Drzý štírek Černín se prodral do šestnáctky soupeře, odkud průnikovou přihrávkou poslal míč mezi beky na dobíhajícího Hebelku a ten propálil Lukovicse – 1:2. Domácí tým byl rázem aktivnější a tlačil se více dopředu. Jenže po více než hodině hry přišla další komplikace. Hosté opět podnikli rychlý kontr do rozhozené obrany Hradce a Poštulka musel hasit požár červeným faulem. Hradec tak opět dohrával v oslabení. I tak se mu ale podařilo srovnat skóre. Po dlouhém nákopu Štencela do vápna sklepl Hebelka míč prsy na nekrytého Režnara, který se položil do voleje a střelou k tyči vyrovnal – 2:2. K vytouženému bodovému zisku to ovšem domácím nestačilo. Hradec opět doplatil na hrubku ve svých vlastních řadách. Tentokrát nepodržel tým brankář Válek, kterému po rozehrání standardní situace vypadl míč z náruče a dorážející Josefus zajistil svému týmu výhru – 2:3. Závěr utkání opět přinesl emoce, když rozhodčí na každé straně udělil týmům po červené kartě. Nejprve se nechal zbytečně vyloučit hostující Novák, když zakopával míč. V nastaveném čase přišlo pro změnu vyloučení hradeckého Lichého, který byl potrestán za slovní urážky.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): "Z utkání mam smíšené pocity. Na jedné straně mě těší ohromná bojovnost, že jsme to za nepříznivého stavu nepoložili. Klukům chci za předvedený výkon v druhém poločase poděkovat, určitě jsme si zasloužili alespoň bod. Co mi ale hlava nebere, tak jsou našel chyby. Všechny tři góly jsme soupeři doslova darovali. No a také si nemohu odpustit poznámku na jisté výroky rozhodčích, kdy některé věci v utkání byli až do očí bijící, ale to prostě ovlivnit nejde."

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér):



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - M. Šimeček [-] (87. L. Vícha [-] ) , J. Tůma [-] , T. Hebelka [-] (83. J. Kvasnička [-] ) , M. Lichý [-] , T. Krejsa [-] , L. Manderla [-] (65. M. Režnar [-] ) , M. Černín [-] , J. Štencel [-] , D. Wiweger [-] , Š. Poštulka [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Krzisch [-] , F. Stromský [-] (80. M. Josefus [-] ) , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (88. D. Kožušník [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] , M. Liška [-] , R. Heider [-] , J. Machala [-]

ŽK: 25. Š. Poštulka - 40. M. Liška , 53. J. Smažík , 62. D. Novák , 90. M. Josefus , 93. D. Kožušník . ČK: 67. Š. Poštulka , 92. M. Lichý - 87. D. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČUBA Daniel - KRPEL Lukáš, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Martin Kováč
Tip experta: výhra hostů

Na první pohled spíše remízový zápas, ale podle počtu bodů a postavení v tabulce volím výhru hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza