EXPERT TIP - 7.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 18.9.2022

0

Víkendové 7. kolo přinese opět porci sedmi mistrovských zápasů, ve kterém si to soupeři rozdají o další mistrovské body. V sobotním chladném odpoledni můžete zavítat do Jistebníku, který v malém derby přivítá prozatímního lídra z Krásného Pole, anebo do Staré Bělé, která bude chtít odčinit porážku z minulého kola. V neděli před obědem zavítejte do Lazců, kam přijedou nebezpečné Darkovičky. A víkendový program můžete zakončit někde na Prajzské, neboť prajzské týmy vyjma Ludgeřovic, které musí daleko cestovat, hrají toto kolo doma.  




Jakub Vašenda

Tipérem a tudíž Expertem tohoto víkendového kola bude Jakub Vašenda, současný trenér letošního nováčka FC Kozlovice. Jakub Vašenda patří do řad mladých trenérů, je mu teprve 28 let. V současnosti se už věnuje naplno trenérské činnosti, v další hráčské kariéře ho zastavily zdravotní problémy. A proto se od té doby přesunul z trávníku na lavičku. Sám Jakub v minulosti hrával jako střední záložník za týmy Kozlovic, Brno-Medlánky, Frenštát p/R, Žebětín a Čeladné. 

A jak vidí výsledky sám šéf kozlovické střídačky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Dávám jasnou výhru domácích, kteří by měli být favority. Stará Bělá měla povedený start do soutěže, i když minule prohrála. Přesto věřím více ji než Chlebičovu.

Tip experta: 1 66 - 28 - 6 %
Komentář experta:

Mokré Lazce se po horším startu zvedly a začaly předvádět dobrý fotbal. Darkovičky naopak mají dle mého názoru nevyrovnané výkony. Věřím domácím Lazcům.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Hradec zatím výsledkově vůbec nepřesvědčil, prakticky všechno prohráli. S Kozmicemi jsme už hráli, tak mohu trochu posoudit. Mají dobrou defenzívu a když se urvou i dopředu, tak dokáží být nebezpečné. Věřím více domácím.

Tip experta: 2 12 - 6 - 82 %
Komentář experta:

Pro mě jasná výhra Krásného Pole, které chytlo úvod soutěže a prozatím předvádí úžasné výkony. Zatímco Jistebník je velmi nepřesvědčivý pro mě.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Tady si dovolím tipnout remízu. Oba týmy hrají bojovný fotbal. Možná trochu více favorizuji hosty ze Štěpánkovic, ale úplně si na ně vsadit neumím. I proto dám remízu.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Ani jeden tým jsem neviděl ještě hrát, ale více věřím Kravařím, které chytly úvod soutěže a doma jsou stejně silné jako my v Kozlovicích. Dám na Kravaře.

Tip experta: 1 28 - 11 - 61 %
Komentář experta:

Soupeře neznám, ale jednoznačně věřím svému týmu. Na domácím hřišti v Kozlovicích hrajeme pěkný fotbal, vyhovují nám větší rozměry hřiště. Navíc nás ženou dopředu skvělí fanoušci. V Kozlovicích se body nerozdávají a věřím, že tomu tak bude i po tomto víkendu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Ožvolda 5
2. Kryštof Surovec 4
3. Jiří Klik 4
4. Marek Kulaviak 4
5. Petr Motl 4
6. Miroslav Šupák 4
7. Vojtěch Tomíček 4
8. Jan Večerek 4
9. Patrik Ožvolda 4
10. Dave Zbora 4
11. Jakub Vidiševský 4
12. Petr Kabisch 4
13. Patrik Slavík 3
14. Tom * 3
15. Milan Petrík 3
16. Jan Prudký 3
17. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.