0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 10:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Lazců s Darkovičkami skončil bez branek


Branky


18

Zajímavý duel slibovalo nedělní dopolední utkání v Mokrých Lazcích, kam přicestovaly sebevědomé Darkovičky. Kdo ovšem čekal, že bude k vidění pěkný útočný fotbal, podepřený několika brankami z kopaček brankychtivých útočníků, ten se nedočkal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyloženě nenadchl

Od úvodních minut to byl spíše bojovný fotbal. O první rozruch se postaral až po necelé půlhodině domácí Pospěch, který dostal míč za obranu a dotáhl akci do úspěšného konce, jenže v době přihrávky stál těsně za linii stoperů, tudíž nemohla být branka uznána. Za Darkovičky opět zlobil Moravec, který tradičně spoléhal na své rychlé výpady. Po jednom z nich mohl otevřít skóre, ale domácí brankář Minarčík ho vychytal. 

Největší šance přišly až v závěru

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Vyloženě se čekalo, kdo udělá první chybu a nabídne gól tomu druhému, ale obrany pracovaly zodpovědně. Nějaké náznaky šancí se urodily na obou stranách, ale k vážnějšímu ohrožení brány nevedly. Nejzajímavější okamžiky přišly až v samém závěru. Nejprve Moša přesným centrem adresoval balón na hlavičkujícího Lukáše, který umístil míč do sítě, leč podruhé v utkání zvednutý praporek neumožnil Lazcům slavit vedení. V samém závěru mohli udeřit pro změnu na druhé straně Darkovičky, ale střílející Turanský pálil z nadějné pozice pouze do rukavic připraveného Minarčíka. Utkání tak skončilo bez branek.     



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Číp [-] (65. K. Lomozník [-] ) , Z. Pospěch [-] , P. Galvas [-] , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] , D. Moša [-] , J. Garba [-] , M. Židek [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-] , D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] , P. Turanský [-] , M. Gai [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHMIEL Marek - DYTKO Gustav, GAŃCZARCZYK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Jakub Vašenda
Tip experta: výhra domácích

Mokré Lazce se po horším startu zvedly a začaly předvádět dobrý fotbal. Darkovičky naopak mají dle mého názoru nevyrovnané výkony. Věřím domácím Lazcům.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích