0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice ovládly zápas v Kozlovicích


Branky


18

Ludgeřovice potvrdily roli papírového favorita a připsaly si očekávané vítězství do tabulky na půdě nováčka z Kozlovic. Domácí tým tentokrát tahal za krátkou nic a musel se před kvalitním soupeřem sklonit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice vedly o dvě branky

Nastartovala je k tomu rychlá úvodní branka. Fojtík zahrával rohový kop, na zadní tyči číhal připravený David Zbořil, který přihrávkou pod sebe nabídl úvodní trefu Bílému – 0:1. Hosty úvodní branka nastartovala a bylo jich celé hřiště. Navýšit skóre mohl z hranice šestnáctky David Zbořil, ale oprášil pouze rukavice brankáře Chlebka. Ludgeřovický kanonýr pak zatáhl balón středem hřiště a přichystal ránu Rodkovi, který se pokusem z dobrých dvaceti metrů nemýlil – 0:2. I domácí tým se snažil s výsledkem něco udělat, blízko k tomu byl Matějka po rohu Václavíka, ale trma vrma nakonec branku nepřinesla. Když už se Kozlovice dostaly ke střele, nebyly jejich pokusy razantní a ani přesné. 

Hosté kontrolovali průběh utkání

Do druhé pětačtyřiceminutovky vstoupil domácí tým mnohem odhodlaněji a dokázal v úvodu hosty zatlačit. Jenže chyběly tomu jisté šance, díky kterým by se dostali na dostřel. Asi největší příležitost měly Kozlovice po hodině hry, kdy Chýlek po centru Matějky nedokázal uspět v tutovce proti brankáři Hájkovi. Za několik minut se v další dobré příležitosti ocitl  hostující David Zbořil, ale míč si ve finále ukopl, takže k zakončení se už nedostal. Branku vstřelit mu nebylo souzeno a tak se alespoň stal úspěšným nahrávačem. Čtvrthodinku před koncem dokázal rychlonohý útočník připravit gólovou pojistku Martiníkovi, který si přehodil míč na silnější nohu a nechytatelnou pumelicí pod břevno sebral domácím veškeré naděje na bodový zisk – 0:3. A to mohl ještě střídající Pěntka přidat i čtvrtou branku, ale k jeho smůle stála v cestě tyč. Ludgeřovice si tak připsaly zasloužené tři body.



Sestavy


FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - O. Chýlek [-] (83. M. Najdek [-] ) , M. Václavík [-] , J. Karban [-] (61. M. Jarotek [-] ) , Z. Matějka [-] , T. Skurka [-] (83. R. Weissmann [-] ) , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Zbořil [-] (78. D. Hurina [-] ) , D. Fekete [-] (72. K. Adamec [-] ) , V. Šafarčík [-] (59. M. Pěntka [-] ) , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , V. Polášek [-] , L. Fojtík [-] , T. Müller [-]

ŽK: 58. L. Fojtík , 83. K. Adamec , 84. M. Pěntka .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: HRŇA Petr - GROSSMANN Kevin, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Jakub Vašenda
Tip experta: výhra domácích

Soupeře neznám, ale jednoznačně věřím svému týmu. Na domácím hřišti v Kozlovicích hrajeme pěkný fotbal, vyhovují nám větší rozměry hřiště. Navíc nás ženou dopředu skvělí fanoušci. V Kozlovicích se body nerozdávají a věřím, že tomu tak bude i po tomto víkendu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů