4:3
(2:1)
45. L. Kužel (p.)
67. L. Baďura
73. L. Kužel (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá zvládla přestřelku proti Chlebičovu


Branky


6. J. Dziža , 29. M. Švábík , 65. J. Vidiševský , 80. J. Dziža (p.) - 45. L. Kužel (p.) , 67. L. Baďura , 73. L. Kužel (p.)
17

Zajímavou přestřelkou skončilo atraktivní střetnutí mezi Starou Bělou a Chlebičovem. I přesto, že hosté přicestovali do Ostravy v okleštěné sestavě, sehráli s domácím favoritem skvělý zápas, byť to k vytouženému bodovému zisku nakonec nevedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané šli brzy do vedení

Na úvodní trefu nemuseli diváci dlouho čekat. Křižná kolmice Vidiševského vybídla do úniku Džižu, který si ve finále poradil s brankářem Sýkorou a prostřelil ho – 1:0. Hosté mohli srovnat skóre po úniku Džieržy, jenže ten ve finále mířil vedle brány. Domácí tým měl v první půli více ze hry a svůj soustavný tlak korunovali po půlhodině hry gólem Švábíka, který si naběhl na dlouhý aut Džižy a krásnou ránou na vzdálenější tyč navýšil vedení – 2:0. Chlebičov se začal zvedat ke konci první půle a po zásluze byl odměněn. Drzý průnik Baďury zastavil bek Šebesta faulem, za což sudí nařídil pokutový kop a Kužel prokázal čistou hlavu a zkušeně snižoval – 2:1. 

Ve druhé poločase padly čtyři branky

Zkraje druhé půle mohl Džiža vrátit svému týmu dvoubrankové vedení, ale z nadějné pozice netrefil poloprázdnou bránu. Stará Bělá se však tak jako tak dočkala. Brankář Pitřík rozehrál rychlý balón na dvojici Vidiševský – Džiža, která podnikla výpad do rozhozené obrany, oba si vyměnili mezi sebou balón a Vidiševský ve finále pohodlně skóroval do odkryté brány – 3:1. Chlebičov ovšem přispěchal s rychlou odpovědí. Matyášek zatáhl balón po pravé straně a přesným centrem do vápna našel hlavu Baďury, která se postarala o snížující trefu – 3:2. Chlebičov byl ve druhém poločase nebezpečný, poněvadž těžil z nakopávaných a odražených balónů. K jednomu z nich se prodíral agilní Vala, kterého brankář Pitřík zastavil nedovoleným zákrokem a pískala se další penalta pro Chlebičov, kterou opět proměnil Kužel a srovnal skóre – 3:3. Nicméně penaltu nakonec kopali i domácí, když na Kuželův skluz ve vápně zareagoval rozhodčí fouknutím do píšťalky a ukázáním na penaltový puntík. Džiža s nabídnutou šancí nepohrdnul a zajistil tři body pro Starou Bělou – 4:3. 



Sestavy


FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - D. Šebesta [-] (82. A. Akritidis [-] ) , P. Doležal [-] , T. Miškařík [-] , P. Firášek [-] , J. Dziža [-] (84. O. Malík [-] ) , K. Surovec [-] , M. Švábík [-] , D. Kožík [-] (74. N. Sýkora [-] ) , J. Vidiševský [-] , J. Kačer [-]

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - M. Dzierža [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Starý [-] (24. J. Otlík [-] ) , V. Koneczný [-] , D. Drexler [-] , L. Baďura [-] , D. Matyášek [-] , F. Vala [-] , R. Kolig [-]

ŽK: 69. P. Firášek , 72. M. Pitřík - 35. D. Sedlář , 38. F. Vala , 79. L. Kužel , 81. D. Drexler .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - KOLARSKÝ Michal, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jakub Vašenda
Tip experta: výhra domácích

Dávám jasnou výhru domácích, kteří by měli být favority. Stará Bělá měla povedený start do soutěže, i když minule prohrála. Přesto věřím více ji než Chlebičovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích