5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře si smlsly na Albrechticích


Branky


28. R. Baranek (p.) , 39. R. Baranek , 56. J. Barcal , 69. V. Tomíček , 76. P. Hrdlička
18

Favorit z Kravař si připsal povinné vítězství proti nováčkovi z Města Albrechtic. Napravily tak zaváhání z minulého kola, kdy poprvé v sezóně padly, a zastavily rozjetý tým z Osoblažska, který se naopak vezl na vítězné šňůře. V Kravařích ovšem Albrechtice narazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtice držely v první půli krok

Albrechtice se přitom snažily hrát s favoritem otevřený fotbal, což se zpočátku i dařilo, jenže finální fáze ztroskotávala. Nicméně již v desáté minutě museli hosté dotahovat jednobrankovou ztrátu. Drzý průnik Těžkého hasil Tipoas faulem ve vápně, za což následovala penalta a tu Baranek nekompromisně potrestal – 1:0. Sám faulující Tipoas pak mohl srovnat vedení, ale zpoza vápna mířil pouze nad břevno. Poté se dvakrát ke střele odhodlal Těžký, ale bez úspěchu. Skóre se měnilo až před přestávkou, kdy se do zakončení prodíral Hrdlička, brankář ho srazil, za což by se pískala další penalta, ale sudí nechali akci dokončit a Baranek opět ukázal své kvality – 2:0. V samém závěru poločasu spálil stoprocentní tutovku Heger. 

Druhý poločas už patřil Kravařím

Tomu nebylo přáno ani zkraje druhé půle, kdy se opět ocitl v nadějné akci sám před brankářem a opět pálil pouze do něj. Albrechtice držely krok jen úvodní poločas, v tom druhém se už ukázal jejich fyzicky handicap a Kravaře si už dělaly na hřišti co chtěly. Třetí trefu zajistila pohodlná dorážka Barcala do prázdné brány – 3:0. I čtvrtá branka Kravař patřila do kategorie velmi jednoduchých. Hostující bek neodhadl trajektorii míče, nechal se snadno obelstít Ohřálem a ten nezištně daroval velmi snadnou trefu Tomíčkovi – 4:0. Poslední branka byla ze všech nejpěknější. Pěknou pohlednou akci zakončil Tomíček přesným centrem do vápna, kde se rybičkou prosadil k tyči Hrdlička a uzavřel skóre na 5:0. V samém závěru byl ještě vyloučen tahoun hostující obrany Čanecký, který hasil požár u dalšího kravařského protiútoku.



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - R. Baranek [-] , J. Barcal [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (61. J. Ohřál [-] ) , M. Schreier [-] (61. P. Skront [-] ) , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] (78. J. Korbel [-] ) , M. Falhar [-] (16. L. Kupka [-] ) , P. Hrdlička [-] (78. L. Benna [-] ) , V. Těžký [-]

FK Město Albrechtice
R. Vidlička [-] - R. Peterka [-] (68. I. Barkoci [-] ) , R. Boček [-] , M. Kováč [-] , N. Tipoas [-] , A. Klepáček [-] , A. Fiala [-] (68. P. Šporik [-] ) , J. Hrabovský [-] (55. P. Nagy [-] ) , J. Mlčoušek [-] , R. Pavlíček [-] (61. A. Tichavský [-] ) , M. Čanecký [-]

ŽK: 26. M. Schreier , 53. J. Heger , 65. V. Tomíček . ČK: 87. M. Čanecký .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: BERAN Jan - HOŠEK Jiří, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jakub Vašenda
Tip experta: výhra domácích

Ani jeden tým jsem neviděl ještě hrát, ale více věřím Kravařím, které chytly úvod soutěže a doma jsou stejně silné jako my v Kozlovicích. Dám na Kravaře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích