Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kozmicích se roztrhl pytel s góly


Branky


18

V Kozmicích se diváci dočkali pravých nefalšovaných brankových hodů. Utkání se přelévalo jako na houpačce a diváci se dočkali devíti branek. Ačkoliv Hradec dvakrát vedl, nakonec si opět odvezl porážku a ocitl se na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o tři branky

Domácí Mlýnek mohl po centru Heráka poslat Kozmice do vedení, ale brankář Válek se vyznamenal. Pak přišla strhující pasáž, ve které si Hradec během deseti minut vypracoval tříbrankový náskok. O úvodní trefu zápasu se postaral Černín, který nastavil kopačku do přízemního centru Štencela – 0:1. Druhý gól padl po rohovém kopu Lukáše Manderly a prudké hlavičce Krejsy – 0:2. Sám Krejsa poté přesnou uličkou vyslal do úniku Fajkuse a ten uspěl v souboji s brankářem Černým – 0:3. Nicméně Kozmice se nepoložily a dostaly se záhy zpět do zápasu. Babušíkův centr za obranu převzal na kopačku uzdravený Kania a z úniku přehodil brankáře Válka – 1:3. Hostující brankář pak daroval domácím druhou trefu, když opět s nepochopením stál poněkud daleko z brány a Hartmann jej dokázal překonat z půlky hřiště – 2:3.  

Kozmice dokonaly obrat

I ve druhém poločase se hrál otevřený fotbal, kdy útoky dominovaly nad obranami. Hradec si po dalším průniku Fajkuse a přesném průstřelu vzal zpět dvoubrankové vedení – 2:4, leč ani tento náskok k vytouženým bodům nestačil. Kozmický Opíchal pláchl bekům podél lajny a přihrával pod sebe na Kaniu, na kterého zívala odkrytá brána – 3:4. Vyrovnávací trefa se urodila po další rozebíračce hradecké obrany. Po akci Kanii mohl zakončovat Hartmann, ale nezištně přihrával lépe postavenému Mlýnkovi, který poslal míč za bezmocného Válka – 4:4. Dokonalý obrat v utkání završil opět střelec Mlýnek, jenž si pohrál s hradeckou stoperskou dvojicí a přesnou ránou do šibenice rozvášnil emoce domácích fanoušků. Jeho branka nakonec zajistila tři body pro Kozmice.  



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Buda [-] , A. Felgenträger [-] (46. O. Mokrý [-] ) , Š. Kania [-] (81. D. Hruška [-] ) , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] (46. Š. Opíchal [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] , A. Babušík [-] (64. T. Ivánek [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - Š. Poštulka [-] (87. D. Škvára [-] ) , L. Fajkus [-] , J. Štencel [-] , T. Moc [-] , T. Krejsa [-] (76. T. Manderla [-] ) , L. Manderla [-] , M. Černín [-] , M. Šimeček [-] (46. T. Hebelka [-] ) , J. Tůma [-] (83. D. Žurek [-] ) , D. Wiweger [-]

ŽK: 51. Š. Opíchal , 90. D. Mlýnek - 45. J. Tůma , 45. M. Černín , 45. T. Moc , 62. L. Fajkus , 80. Š. Poštulka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MORAVEC Roman - THIEMEL Karel, KRPEL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jakub Vašenda
Tip experta: výhra domácích

Hradec zatím výsledkově vůbec nepřesvědčil, prakticky všechno prohráli. S Kozmicemi jsme už hráli, tak mohu trochu posoudit. Mají dobrou defenzívu a když se urvou i dopředu, tak dokáží být nebezpečné. Věřím více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích