EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 11.9.2022

0

O víkendu máme na programu oficiální 6. kolo, ve skutečnosti páté hrané. V něm dosavadní překvapení soutěže, tým z Krásného Pole, přivítá v nováčkovském souboji fotbalisty ze Strahovic. Podaří se trenéru Marceli Meleckému z lavičky Darkoviček porazit fotbalisty ze svého rodného města? A co zajímavého nabídne derby mezi Ludgeřovicemi a Kozmicemi? V neděli uvidíme, zda se fotbalistům ze Štěpánkovic konečně podaří vybojovat svůj první letošní bod. A co favorit ze Staré Bělé? Uspěje na hřišti v Městě Albrechticích? Na vše budeme v nedělní večer znát odpovědi. Neváhejte a zajděte si na dobrý vesnický fotbal. 




David Zbořil

I v tomto kole jsme si vyhlédli jistou osobnost soutěže, která nám prozradí své tipy nastávajících zápasů. Za Experte 6. kola jsme si protentokrát zvolili Davida Zbořila, ostříleného útočníka z týmu TJ Ludgeřovice. David Zbořil je zkušený kanonýr, který se do povědomí této soutěže zapsal svým střeleckým apetitem. Pro obrany soupeřů znamená vždy stupeň nejvyššího ohrožení a není ho snadné ubránit. Zatímco jeho letitý spoluhráč z útoku Michal Pěntka těží z bojovnosti a síly v soubojích, David Zbořil má své přednosti v  rychlosti, kdy dokáže soupeřům pláchnout. Má i nebezpečnou a přesnou mušku, v neposlední řadě i dobrý čich být ve správný čas na správném místě, když mu spoluhráči připraví i snadnější branky. Díky všem těmto proporcím se z něj stal obávaný kanonýr týmu z Ludgeřovic. Pravda, letos se prozatím ještě tolik střelecky neprobudil, ale jeho čas určitě přijde. Devětadvacetiletý kanonýr prošel mládežnickými kategoriemi Ludgeřovic, Baníku Ostrava a Vítkovic. Mužský fotbal zakusil v dresu Markvartovic, se kterými si zahrál krajský přebor. Poté se na tři a půl roku odebral do Německa, aby se následně zase vrátil tam, kde začínal, do Ludgeřovic. 

A jak tipuje výsledky sám útočník?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 19 - 38 - 43 %
Komentář experta:

Hradecké fotbalisty nezastihl úvod soutěže v optimální formě. Navíc to nebudou mít proti Lazcům vůbec jednoduché. Favorizují hosty, protože mají v týmu mnoho zkušených borců. Vidím to na výhru Lazců o gól.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Na jaře jsme si z Kozmic odvezli porážku 3:0, takže máme soupeři co vracet. Naše vzájemné duely jsou vždy vyrovnané, ale já věřím, že tentokrát budeme lepší a doma nezaváháme.

Tip experta: 0 6 - 25 - 69 %
Komentář experta:

I když jsou Kravaře papírově favoritem zápasu, myslím, že zápas skončí remízou. V Darkovičkách se hraje každému týmu velmi složitě a body se tady nesbírají snadno.

Tip experta: 1 66 - 27 - 7 %
Komentář experta:

Krásné Pole je pro mě zatím největším překvapením letošní soutěže. Doma se jim daří a poráží soupeře větším rozdílem. Myslím, že se to potvrdí i tento víkend.

Tip experta: 1 81 - 19 - 0 %
Komentář experta:

Tady více věřím domácímu Chlebičovu. Ten sice neměl povedený úvod soutěže, ale je vždy velmi nepříjemný. Myslím, že doma zvítězí a odrazí se k lepším příčkám v tabulce.

Tip experta: 2 6 - 13 - 81 %
Komentář experta:

Není nad čím váhat. Za mě je favorit zápasu zcela jasný. Stará Bělá má dobře poskládané mužstvo a bude patřit letos k největším favoritům na vítězství v soutěži. Myslím, že v Albrechticích vyhraje o dvě až tři branky.

Tip experta: 0 13 - 19 - 68 %
Komentář experta:

Štěpánkovice jsou prozatím bez bodu, potřebují konečně zabrat. Proti Kozlovicím by se jim mohlo konečně zadařit. Tipuji remízu a také to, že v utkání padne mnoho branek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Galvas 5
2. Jan Večerek 4
3. Radek Hruška 4
4. Marek Kulaviak 4
5. Miroslav Šupák 4
6. Kryštof Surovec 3
7. David Ožvolda 3
8. Patrik Ožvolda 3
9. Milan Petrík 3
10. Tom * 3
11. Radka Slezáková 2
12. Jiří Klik 2
13. Vojtěch Tomíček 2
14. Jan Prudký 1
15. Patrik Slavík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.