1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 14:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá odjela z Albrechtic s prázdnou


Branky


16

Město Albrechtice vydřelo proti favorizované Staré Bělé překvapivou jednobrankovou výhru. Zápas, ve kterém místo fotbalovosti vyhrálo urputné dobývání a emoční výměňování názorů, rozhodla jediná branka Čaneckého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravský celek přicestoval do Albrechtic s jasným cílem potvrdit roli favorita a připsat si povinné tři body do tabulky. Naplnit tyto predikce se snažila Bělá hned od úvodu, o čemž svědčila i její rychlá branka z kopačky Vidiševského, jenže mávalo se postavení mimo hru. Zanedlouho si i domácí celek vypracoval tutovku, když Tipoas přesnou uličkou mezi stopery vyslal do úniku Kováče, který ovšem ve finální fázi pohořel na připraveném Pitříkovi. Brankou pak neskončila ani placírka hostujícího Džiži, která mířila těsně mimo bránu. Jinak samotná hra představovala spíše urputnou bitvu o každý metr, než nějakou fotbalovou podívanou. Do značné míry se na tom podepsal špatný terén, který místy připomínal bahniště. 

Utkání rozhodla jediná branka

I druhý poločas se nesl v podobném duchu, Ostravané měli i nadále herní převahu, ale do šancí se dostávali jen sporadicky. Snad jen příležitost Doležala volala po gólu, ale hostující útočník netrefil vymezený prostor mezi třemi tyčemi. Hra se až moc kouskovala, její plynulost se prakticky nedostavila. To nejzajímavější, co v tu chvíli bylo k vidění i slyšení na hřišti, bylo plynulé fandění hostujících fanoušků, kterých přicestovalo do vzdálených Albrechtic téměř na padesát. I oni museli být z hry poněkud zklamaní, protože domácí tým se ještě více zatáhl do obrany a spoléhal jen na nějaký případný kontr či standardku. Tato hra se však Albrechticích vyplatila. Dvacet minut před koncem zahrával Klepáček přímý kop, hostující Sýkora ve snaze odvrátit míč do bezpečí nevypočítal šťastně dráhu letu a brankář Pitřík vyrazil i s pomocí břevna balón pouze na kopačku Čaneckého, který pohodlně doklepával do sítě - 1:0. Domácí se pak zatáhli ještě více do obrany a i s vypětím všech sil svůj těsný náskok uhájili. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Antonín Mura (trenér): "Bylo to nesmírně těžké utkání, musím uznat, že proti nám stal velmi kvalitní soupeř, ale tak trochu neukázněný. Pořád si hosté na něco stěžovali, hřiště špatné, to špatné, tamto špatné. To je trochu škoda. Jinak musím uznat, že herním pojetím byla Stará Bělá na tom podstatně lépe než naše mužstvo. My jsme vyhráli šťastně, ale nutno podotknout, že i přičiněním hostů, kteří nám gól doslova darovali."

FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "K dnešnímu utkání nemám co říct. Nad některými výroky rozhodčího se musí člověk smát ještě teď, ale nebudeme se přímo na něj vymlouvat. My měli utkání jednoznačně zvládnout, ale bohužel se tak nestalo. A to je tak asi vše, co k tomuto zápasu mohu říct. Ještě bych chtěl vyzdvihnout přítomnost našich fanoušků, přicestovalo jich tady opravdu dost a vytvořili nám domácí prostředí, za což jim vřele děkujeme. O to víc nás dnešní porážka mrzí."



Sestavy


FK Město Albrechtice
R. Vidlička [-] - M. Kováč [-] (89. A. Tichavský [-] ) , N. Tipoas [-] (90. P. Nagy [-] ) , A. Klepáček [-] (89. P. Tarabík [-] ) , R. Peterka [-] (90. M. Novák [-] ) , Z. Partyš [-] (31. J. Hrabovský [-] ) , A. Fiala [-] , J. Mlčoušek [-] , R. Pavlíček [-] , M. Machalický [-] , M. Čanecký [-]

FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - D. Šebesta [-] (85. A. Akritidis [-] ) , P. Firášek [-] (81. O. Malík [-] ) , V. Strnad [-] , P. Doležal [-] , T. Miškařík [-] , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , D. Kožík [-] (70. N. Sýkora [-] ) , J. Vidiševský [-] , J. Kačer [-]

ŽK: 54. J. Mlčoušek - 52. D. Šebesta , 55. T. Miškařík , 76. J. Kačer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEIDLER René - KYSELÝ Jiří, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra hostů

Není nad čím váhat. Za mě je favorit zápasu zcela jasný. Stará Bělá má dobře poskládané mužstvo a bude patřit letos k největším favoritům na vítězství v soutěži. Myslím, že v Albrechticích vyhraje o dvě až tři branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů