2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky zaskočily rozjeté Kravaře


Branky


16

Darkovičky si jako první tým soutěže dokázaly poradit s favorizovanými Kravařemi, když je v sobotním klání dokonale zaskočily. Skvělým kolektivním pojetím a účinnou taktikou dokázali svěřenci trenéra Meleckého přehrát zkušenější mužstvo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlonohý Moravec soupeřům zatápěl

Byl to pohledný zápas, ve kterém sice hosté dominovali na míči a pálili na bránu jako u Verdunu, ale trefit zařízení nedokázali. Domácí tým naopak spoléhal na rychlé výpady a úniky svého dravce Moravce. Ten zařídil rychlou úvodní branku, když dokázal přesně naskočit na centr Fojtíka a nechytatelnou hlavičkou poslat míč za brankáře Hudečka – 1:0. Hudeček pak musel likvidovat nebezpečnou ránu Klečky zpoza vápna. Poté převzali iniciativu hosté z Kravař. Nejvíce se do zakončení prodíral Těžký, ale pozorná obrana ho dvakrát zablokovala. Ani Hrdlička nedokázal po rohu Baranka usměrnit míč za záda Chvěji. Domácí Darkovičky spoléhaly na brejky, po jednom z nich pláchl na levém kraji opět kdo jiný než Moravec, ale ve finální fázi neuspěl. 

Kravaře tlačily, ale branku vstřelit nedokázaly

Kravaře byly nejblíže gólu ihned zkraje druhé půle, kdy si stoper Barcal udělal malý výlet do rozhozené domácí obrany a jen těsně hlavičkoval vedle tyče. Darkovičky trpělivě vyčkávaly a po hodině hry předvedly fotbalovou lahůdku. Krásnou akci na jeden dotek přetavil Klečka ve střílený centr a Moravec z voleje trefil odkrytou síť – 2:0. Hosté to nezabalili a tlačili se do koncovky, jenže všechny pokusy Těžkého anebo Tomíčka mířily pokaždé mimo prostor vymezených třemi tyčkami. Darkovičky si zbytek utkání pohlídaly. V samém závěru mohl ještě jejich Fojtík potrestal ukvapenou rozehrávku Hudečka, ale skóre se už neměnilo. Darkovičky si po bojovném výkonu připsaly možná překvapivý, ale zcela zasloužený skalp favorita.



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (78. P. Kabisch [-] ) , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] (81. M. Duda [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-] (90. J. Hanus [-] )

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - O. Bitomský [-] , R. Baranek [-] , J. Barcal [-] , V. Těžký [-] , J. Heger [-] , V. Kryštof [-] , M. Falhar [-] , J. Korbel [-] (46. V. Tomíček [-] ) , P. Hrdlička [-] , J. Ohřál [-]

ŽK: 18. D. Rychnovský , 44. A. Fojtík - 31. M. Falhar , 74. J. Barcal , 83. V. Tomíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - KUBÁČEK Vojtěch, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: remíza

I když jsou Kravaře papírově favoritem zápasu, myslím, že zápas skončí remízou. V Darkovičkách se hraje každému týmu velmi složitě a body se tady nesbírají snadno.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů