Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec smolně prohrál s Mokrými Lazcemi


Branky


16

Fotbalisté Hradce nezažívají zrovna povedený vstup do nového soutěžního ročníku. V sobotním klání proti oslabeným Mokrým Lazcům znova padli a připsali si třetí porážku v řadě. Mokré Lazce naopak zažívají zcela opačné rozpoložení, protože všechny tři poslední duely zvládly a posunuly se tabulkou nahoru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce vstřelily dvě rychlé branky

Mokré Lazce přijely do Hradce ve velmi okleštěné sestavě, navíc bez špílmachra Pospěcha. Na střídačce měly pouze dva hráče a jeden z nich, jmenovitě Poštulka, musel už ve třetí minutě nastoupit na trávník za zraněného Harazina. A byla to nakonec šťastná souhra náhod, protože sám Poštulka se v úvodu zápasu dvakrát zapsal mezi střelce. Úvodní branka padla po standardní situaci, kdy Galvas zahrával z půli hřiště přímý kop a Poštulka hlavou uklidil míč na přední tyč – 1:0. I druhá branka padla po obdobném scénáři. Přesný centr Galvase z rohového kopu se opět svezl na hlavičku Poštulky a ten zamířil přesně za bezmocného brankáře Válka – 2:0. Lazce pak promarnily příležitost navýšit vedení po tutovce Galvase, který z nadějné pozice bránu přestřelil. 

Hradec zabral, ale Lazce udeřily v závěru

Domácí fotbalisté se probudili až po přestávce, rázem bylo na hřišti zcela jiné mužstvo, které se nebálo tvořit hru a kombinovat po zemi. Za svou aktivitu byli zanedlouho odměněni. Po rychlém kontru a přečíslení tři na dva nasměřoval Černín přesný centr do vápna, kde si Lichý zakřičel a levačkou z první propálil brankáře Minarčíka – 1:2. Vyrovnávací trefu obstaral Černín, který dostal dlouhý balón za obranu a střelou do prázdné brány potrestal špatný výběh hostujícího brankáře – 2:2. Hradec se pak dočkal dokonce i třetí branky, jenže proti byl zvednutý praporek pomezního. Navíc v závěru utkání přišla pohroma. Z ojedinělé šance Lazců ve druhém poločase přišla rozhodující trefa Galvase, který z poměrně velké dálky nachytal špatně vyběhnuvšího Válka – 2:3. Pro domácí tým to bylo hodně smolná porážka.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Co k tomuto zápasu říct? Já sám ani nevím, abych se přiznal. Kdy jindy jsme měli Lazce porazit jak ne dnes, když přicestovaly oslabené? První poločas byl z naší strany strašný, tak jsem musel udělat trochu vítr v kabině. A ve druhém poločase to najednou šlo, na hřišti bylo úplně jiné mužstvo. Podařilo se nám srovnat, pak dát i třetí branku, bohužel pro ofsajd neplatila. A místo toho jsme v závěru inkasovali. Prostě ani ta potřebná štěstěna se nám zatím nepřikloní."

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Na Hradec jsme přicestovali v dost oslabené sestavě, chybělo nám spousta hráčů, někteří nastoupili i se zraněním. Úvod jsme měli skvělý, pak jsme ale zalezli a přestali hrát. Hradec nás celý druhý poločas tlačil, byl fotbalovější, ale ke konci zápasu jsme zariskovali a dali i třetí vítěznou trefu."



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - Š. Poštulka [-] , T. Hebelka [-] (75. D. Hermann [-] ) , M. Šimeček [-] (80. J. Kvasnička [-] ) , T. Moc [-] , M. Černín [-] , L. Manderla [-] , L. Fajkus [-] , J. Štencel [-] , D. Wiweger [-] , M. Lichý [-]

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - A. Hiemer [-] , M. Číp [-] , D. Moša [-] , P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] , M. Židek [-] , J. Garba [-] , Z. Říman [-] , J. Harazin [-] (3. L. Poštulka [-] ) , D. Exner [-]

ŽK: 23. M. Černín , 72. T. Moc , 82. L. Fajkus , 87. D. Wiweger - 55. D. Moša , 87. P. Galvas , 90. P. Minarčík .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: BYSTROŇOVÁ Eleanor - HOŠEK Jiří, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra hostů

Hradecké fotbalisty nezastihl úvod soutěže v optimální formě. Navíc to nebudou mít proti Lazcům vůbec jednoduché. Favorizují hosty, protože mají v týmu mnoho zkušených borců. Vidím to na výhru Lazců o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů