Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov si připsal důležité vítězství


16

Důležitá bitva doslova o šest bodů se odehrála v Chlebičově, kde proti sobě nastoupily týmy, kterým se úvod soutěže zrovna nevydařil. Hosté z Jistebníku hráli odehráli maximum ze svých možností a po poločase vedli, ale body nakonec po dvou trefách Černohorského zůstaly doma v Chlebičově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější šanci v utkání si vypracovali domácí, když Koneczný vyslal po levém kraji do úniku Černohorského, který obelstil beka a pálil nebezpečně do brankáře Malého. Domácí tým působil i nadále aktivněji. Poté, co Kužel zachytil špatnou rozehrávku hostujícího stopera, mohl Baďura přetavil úvodní tlak ve vedoucí branku, ale ve finální fázi zcela vyhořel. I hosté se snažili hrát více po zemi a nespoléhali jen na nákopy. A odměnou za jejich snahu byla úvodní branka. Po pěkné mezihře s Moučkou dostal na hrotu mnoho prostoru Tilscher a střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Zbytek první půle byl bojovný a spíše s náznaky šancí. 

Jistebník šel po půlhodině hry do vedení

Sympatický výkon Jistebníku vydržel ovšem jen do poločasu, pak převzal iniciativu domácí Chlebičov. První větší šanci hosté ještě ustáli, protože střela Valy skončila na pravé tyči. Domácí stupňovali svůj tlak a po více než hodině hry se dočkali odměny. Matyáškův únik po pravé straně a jeho přesný centr do vápna usměrnil Černohorský hlavou do sítě – 1:1. Po dalším výpadu Valy do šestnáctky musela hostující obrana zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu, za což se pískala penalta a tu Černohorský proměnil – 2:1. Jistebník poté vsadil vše na jednu kartu, což se domácí snažili potrestat z nabízených brejků, jenže ty nebyly ve finále zdárně dotaženy. Branky se však už přítomná hrstka diváků nedočkala. 

Dvě trefy Černohorského zajistily body domácím



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Starý [-] , V. Koneczný [-] , D. Drexler [-] , A. Černohorský [-] , L. Baďura [-] (78. V. Sýkora [-] ) , D. Matyášek [-] , F. Vala [-] (85. M. Stošek [-] ) , R. Kolig [-] (60. M. Dzierža [-] )

TJ Jistebník
L. Malý [-] - D. Dub [-] , L. Pietras [-] , J. Štandl [-] , T. Pěchovič [-] - M. Šimák [-] , J. Rašek [-] - J. Tilscher [-] , O. Ogon [-] , P. Nykš [-] - P. Moučka [-] (63. M. Besta [-] )

ŽK: 81. O. Ogon , 85. M. Šimák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Tady více věřím domácímu Chlebičovu. Ten sice neměl povedený úvod soutěže, ale je vždy velmi nepříjemný. Myslím, že doma zvítězí a odrazí se k lepším příčkám v tabulce.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza