Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Krásného Pole je nadále stoprocentní


Branky


15

 

Fotbalisté Krásného Pole se vezou na vítězné vlně, když o víkendu uspěli i ve svém pátém utkání v sezóně a přehráli v nováčkovském souboji celek ze Strahovic. O jejich výhře rozhodl bravůrní první poločas, ve kterém si vypracovali jasný tříbrankový náskok. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku rozhodl už první poločas

V cestě za vytouženými třemi body je nastartovala rychlá úvodní branka kanonýra Patrika Ožvoldy, který si po přihrávce Ševčíka poradil v souboji se stoperem a následně obstřelil brankáře – 1:0. Herní pohoda na domácí straně byla očividná, Krásné Pole na hřišti jasně dominovalo. Velkou tutovku Chobota dokázal brankář Nevřela i s notnou dávkou štěstěny vyrazit na roh. Pak dal o sobě vědět šikovný Ševčík, který ze své první vážnější šance orazítkoval pravou tyč. Krásnopolský záložník se dočkal gólové odměny o něco později. To si udělal prostor na pravé straně, využil svých technických předností i rychlosti, a byť se už ocitl v poměrně velkém úhlu, dokázal chytajícího Nevřelu překonat ránou pod břevno – 2:0. Svůj povedený první poločas dovršilo Krásné Pole třetí brankou do šatny. Ta se urodila po rohovém kopu Řeháčka a přesném zakončení Mašlanky – 3:0. A to mohli domácí přidat ještě i čtvrtý zásah, kdyby střela krajního beka Klimka neskončila na tyči. 

Strahovice se zvedly až po přestávce

Ostravané se pak trochu uvelebili svým náskokem a umožnili Strahovicím, aby se ve druhém poločase probudily k větší aktivitě, z čehož pramenily i jejich dvě šance Vojtěcha Malchárka. Zatímco tu první, které předcházela pěkná mezihra, dokázal brankář Tichý lapit do náruče, u druhé stála v cestě branková konstrukce a zazvonila pravá tyč. Domácí tým se také osmělil pokusem Patrika Ožvoldy, ale další branku si kanonýr nechává na další zápasy. Závěr utkání se už dohrával v poklidnějším tempu a žádné větší šance nenabídl. Krásné Pole tak oplatilo Strahovicím porážku z důležitého jarního zápa v I.B třídě, kdy se oba kluby v samém závěru sezóny utkaly v boji o postup.  



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Měli jsme excelentní první poločas, po kterém jsme mohli vést klidně 5:0 nebo 6:0 a nikdo by se nedivil. V tom druhém jsme se už tak trochu uchlácholili a dovolili Strahovicím, aby se vrátily do zápasu. Jsem rád, že jsme jim vrátili porážku z posledního měření i s úroky. Máme nyní dobrou formu, manšafty z nás cítí respekt, že asi nebudeme jen tak ledajaký manšaft, ale my nesmíme usnout na vavřínech."

SK Meteor Strahovice
Leo Malchárek (trenér): "Musím uznat, že hra Krásného Pole je trochu jinde než ta naše. Mají šikovný technický manšaft a po právu se drží na prvním místě tabulky. Z naší strany byla hra v prvním poločase dost rozpačitá, začali jsme hrát až po přestávce. Vytvořili si i nějaké šance, ale bohužel scházela lepší finální fáze. Domácí tým vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Ožvolda [-] (73. M. Adamovič [-] ) , J. Ševčík [-] , M. Zábranský [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] (65. J. Kvak [-] ) , D. Ožvolda [-] (75. P. Kotrla [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - P. Slavík [-] , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] , O. Pekárek [-] , D. Beneš [-] , M. Tomíček [-] , M. Nevřela [-] (57. J. Toman [-] ) , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-] (60. P. Škroch [-] )

ŽK: 53. D. Ožvolda , 67. A. Chobot , 80. P. Klimek - 63. M. Tomíček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: GODFRYD Jan - BREZOVSKÝ Tomáš, JUŘIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Krásné Pole je pro mě zatím největším překvapením letošní soutěže. Doma se jim daří a poráží soupeře větším rozdílem. Myslím, že se to potvrdí i tento víkend.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích