Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice vydřely své první letošní body


16

Svěřenci trenéra Harazima si pořádně oddechly, když v nedělním důležitém souboji přehráli fotbalisty z Kozlovic. Ti sice byli po celý zápas fotbalovějším mužstvem, ale zradila je finální fáze. Za to domácím aktérům pro tentokrát vycházelo vše nač sáhli a do čeho kopli. I díky výborné produktivitě si Štěpánkovice dokráčely k první letošní výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli povedený start do utkání

Štěpánkovice měly povedený start do utkání, když si hned v úvodní čtvrthodince vypracovaly důležitý dvoubrankový náskok. Po přesném postranním centru Nováka a následném závaru ve vápně otevřel skóre zápasu Josefus – 1:0. I z dalšího protiútoku dokázaly Štěpánkovice vytěžit maximum. Opětovný centr z pravé strany, tentokrát z kopačky Lišky, usměrnil Grigarčík hlavou k tyči a bylo to rázem o dvě branky – 2:0. Kozlovice se nepoložily a postupem času převzaly iniciativu plně na své kopačky. Svůj soustavný tlak gradovaly po půlhodině hry kontaktní brankou, když Václavík zahrával rohový kop a po odraženém míči se opřel do míče Martin Krpec – 2:1. 

Kozlovice dominovaly, ale branky střílel soupeř

Hosté i nadále na hřišti dominovali, ale domácí obranný val statečně odolával. Po určité pasáži, kdy se hralo jen na polovině Štěpánkovic, odhodlala se domácí ekipa podniknout pěkný protiútok od vlastní brány, hezká mezihra mezi čtyřmi hráči doputovala až do vápna, kde si Josefus pro změnu zahrál na nahrávače a připravil snadnou trefu nekrytému Smažíkovi – 3:1. Hosté přispěchali s bleskovou reakcí. Nejprve Pavel Krpec vystihl špatnou rozehrávku domácí obrany a pádil si to sám na bránu, ovšem v koncovce vyhořel na brankáři Lefendovi. Nicméně vzápětí za pár minu se už Kozlovice radovaly. Opět to bylo po rohovém kopu, když domácí obrana odvrátila Václavíkův nákop pouze na hranici vápna, kde už číhal připravený Bednář a přízemní ránou k tyči snižoval – 3:2. Jenže veškeré naděje na bodový zisk hostů utnula individuální akce Hrbáče, který přešel přes tři protihráče a naservíroval pojišťovací trefu Smažíkovi – 4:2. V závěru zápasu tekly trochu emoce, hostující Pavel Krpec po faulu v nepřerušené hře zbytečně oplácel a vyfasoval červenou kartu. Štěpánkovice tak uštědřily soupeřům pořádnou lekci z produktivity.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Měli jsme fantastický začátek utkání, prakticky do čeho jsme kopli, to nám tam spadlo. Musím uznat, že soupeř byl více fotbalovější, ale my zase pro změnu chtěli více vítězství pro sebe a šli jsme si jasně za tímto cílem. Dnes vyhrála naše efektivní produktivita a jsme za první letošní body moc rádi. V závěru utkání sice tekly trochu emoce, ale jsem nesmírně rád, že to po závěrečném hvizdu opadlo a mohli jsme si s kluky z Kozlovic ihned po zápase příjemně popovídat o utkání. Tímto jim chci poděkovat za přátelský přístup."

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (trenér): "Bohužel jsme nezachytili úvod utkání, domácí nás dostali dvěma rychlými brankami. My pak začali hrát více fotbal, byli jsme na tom určitě lépe po herní stránce, ale Štěpánkovice nám uštědřily lekci z produktivity. Nutno poznamenat, že jsme jim góly darovali po našich hrubých individuálních chybách."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Grigarčík [-] (58. L. Peterek [-] ) , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] (91. M. Stuchlík [-] ) , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , J. Machala [-] , J. Smažík [-] , M. Josefus [-] (91. M. Huber [-] ) , R. Krzisch [-] , J. Tomíček [-]

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - O. Chýlek [-] (46. P. Krpec [-] ) , M. Václavík [-] , J. Adamec [-] (82. M. Najdek [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-] , J. Žáček [-] (46. M. Jarotek [-] )

ŽK: 23. M. Josefus , 74. J. Machala , 74. M. Hrbáč , 84. J. Smažík - 10. Š. Krpec , 74. M. Krpec . ČK: 86. P. Krpec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: GODFRYD Jan - BYSTROŇOVÁ Eleanor, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: remíza

Štěpánkovice jsou prozatím bez bodu, potřebují konečně zabrat. Proti Kozlovicím by se jim mohlo konečně zadařit. Tipuji remízu a také to, že v utkání padne mnoho branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů