EXPERT TIP - 21.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 8.5.2022

0

I druhý květnový víkend má divákovi I.A třídy co nabídnout. V sobotu bude např. k vidění zápas rozjetých Darkoviček proti Vřesině, která na jaře stále ještě neprohrála. I na Hradci se mají nač těšit, protože na jejich půdu zavítají Kravaře. V nedělním odpoledni bude k vidění šlágr kola, kdy do Bolatic zavítá mužstvo ze Staré Bělé. 




Pavel Galvas

Za Experta 21. kola jsme zvolili Pavla Galvase, ostříleného útočníka z Mokrých Lazců, jenž v současnosti vede i tabulku střelců celé soutěže. Pavel Galvas nastartoval svou fotbalovou kariéru právě ve své rodné vesnici, posléze si jeho talentu všimli v Opavě, kde hrával za mládežnické výběry. Na dráhu mužské kategorie se opět vrátil do rodných Mokrých Lazců. Tam už od prvních let ukazoval, že mu střílení branek stejně jako útočení není cizí, pravidelně patřil mezi nejlepší střelce v I.A třídě. Díky ohromnému střeleckému potenciálu si ho posléze vybrali trenéři z vyšších soutěží. Nejprve si vyzkoušel krajský přebor v Kravařích, posléze třetí ligu v Hlučíně a opavské rezervě, kde hrával i divizi. Následně nastaly v jeho životě i jiné hezké chvíle, neboť se stal zasloužilým tátou dvou dětí. Musel díky tomu přehodnotit priority, protože čas je neúprosný, ale na fotbal naštěstí nezanevřel. Vrátil se opět tam, kde mu to střílelo a vždy střílí nejlépe, do rodných Mokrých Lazců. V jejich dresu opět patří k nejlepším útočníkům v soutěži, letošní sezóna je toho jasným důkazem.

 

A jak tipuje průběh a výsledky zápasů tohoto kola sám střelec?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 6 - 13 - 81 %
Komentář experta:

Kravaře by měly zvládnout toto utkání. V posledních dvou domácích zápasech ztratily body. Jestli se chtějí dál pohybovat na špici tabulky, musejí Hradec porazit. Myslím, že se jim to povede.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Asi to bude velké překvapení, když dám dvojku, že? (smích). Ne, teď vážně. Slovan se sice na jaře trochu rozehrál, ale tady by měla být kvalita jednoznačně na naší straně. Věřím, že Slovan porazíme a necháme ho tam, kde je.

Tip experta: 1 75 - 19 - 6 %
Komentář experta:

Ludgeřovice jsou doma velmi silné. Nyní jsou navíc posilněné bodovým ziskem z Kravař, kde uhrály remízu. Doma si myslím, že si to pohlídají a vyhrají.

Tip experta: 2 6 - 19 - 75 %
Komentář experta:

Vřesina mě letos překvapuje dobrými výkony. Hrají to hodně po vrchu, vychází jim standardky a když chtějí, tak dokážou i dost zatopit. Tipuji výhru Vřesiny.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Tady není nad čím váhat. Současná forma Chlebičova je velmi dobrá, Zlatníky se naopak trápí. Tipuji, že Chlebičov vyhraje vyšším rozdílem.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Malé Hoštice jsou na jaře zatím nejhorší tým, vůbec se jim nedaří. Co mi kamarád říkal, dohrávají to i s mladými dorostenci a nevypadá to tam moc růžově. Kozmice se naopak zvedly, takže tipuji, že si to doma pohlídají.

Tip experta: 0 25 - 44 - 31 %
Komentář experta:

Bolatice nehrají špatný fotbal, mají urostlé a důrazné hráče. Stará Bělá je zase hodně běhavá a umí těžit z nakopávaných míčů. Těžké na tipování. Asi dám remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tony Tony 6
2. Marek Wendtner 5
3. Ondřej Pytlík 5
4. Radek Hruška 5
5. David Kostka 5
6. David Kroupa 5
7. Daniel Kožík 5
8. Lukáš Hruška 5
9. Radim Mudrik 5
10. Tekenn PS 5
11. Milan Petrík 4
12. Radka Slezáková 4
13. Lukáš Burda 3
14. Matěj Boček 3
15. Matyáš Černín 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.