L. Ciesarik 15.
L. Ciesarik 66. (p.)
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Ostrava remizoval s Lazcemi


Branky


15. L. Ciesarik , 66. L. Ciesarik (p.) - 39. D. Líbař , 80. A. Hiemer
16

Ostravský Slovan stále ještě nesložil zbraně a statečně bojuje o každý bod, aby uhájil příslušnost v I.A třídě. Hosty naopak trápí velké potíže s úzkým kádrem, neboť řada hráčů se potýká se zraněními a Lazce jsou rády, že sotva složí jedenáctku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým zaskočil hosty agresivní hrou, když ihned od úvodního hvizdu aktivně napadal rozehrávky hostů a tlačil se do brány. Po jedné akci na pravé straně pláchl mladíček Kubušek, povodil si krajního beka a dal to pěkně pod sebe, kde to z velkého vápna uklízel do sítě Ciesarik – 1:0. Navýšit vedení mohli posléze Holcman, leč jeho střela neměla razanci, nebo Marwen, který pro změnu nedovedl svůj únik do zdárného konce. A tak udeřily Lazce. Po faulu se kopala standardka, Galvas přesným centrem našel nehlídaného Líbaře a ten jen uklízel do odkryté sítě – 1:1.

 

Ve druhém poločase byly o něco aktivnější Lazce. Ty si díky Galvasovi a Líbařovi vypracovaly dvě slibné šance ke skórování, ale nic z toho nebylo. Slovan trpělivě čekal na svou příležitost a ta přišla po hodině hry. Z jednoho protiútoku dával Holcman balón do šestnáctky, ten se svezl na ruku Poštulky a rozhodčí foukl do píšťalky. Penaltu s ledovým klidem proměnil opět Ciesarik – 2:1. Nicméně Lazce  nesložily zbraně a ještě zabojovaly. Odměnou jim bylo vyrovnání. Moša hledal centrem na zadní tyči Galvase, brankář Hypš s vypětím všech sil vypíchl míč, jenže pouze na hlavu Hiemera, který pečetil skóre na konečných 2:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ostrava
Lukáš Ciesarik (útočník): "Pro nás to bylo velmi důležité utkání, protože jsme věděli, že to bude jedna z posledních možností, jak se přiblížit týmům nad námi. Je vidět, že to tady každý prožívá, hecujeme se a všichni chtějí uspět. V utkání jsme dvakrát vedli, ale bohužel ani jednou jsme vedení neudrželi. Máme aspoň bod a budeme dát makat."

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Naše situace není moc lehká, trápí nás velké problémy se sestavou, kdy do poslední chvíle nevíme, zda odcestujeme s plnou jedenáctkou. Nicméně se na to vymlouvat nechceme. Věřili jsme, že i tak si se Slovanem poradíme, ale soupeř nás mile překvapil. Hrál velmi houževnatě a bylo vidět, že hraje o všechno. Po průběhu utkání, který se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, musíme být s bodem spokojeni."



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - L. Ciesarik [-] , T. Pastrňák [-] , D. Koukal [-] (34. M. Saidi [-] ) , L. Tydlačka [-] , D. Kubušek [-] (56. D. Koukal [-] ) , M. Kubinec [-] , A. Sýkora [-] (56. D. Valder [-] ) , J. Trebatický [-] (76. S. Mooc [-] ) , J. Holcman [-] , M. Bláha [-]

FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] , L. Hiemer [-] , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] , A. Hiemer [-] (90. J. Galvas [-] ) , J. Garba [-] , M. Němčík [-] , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-]

ŽK: 25. D. Koukal , 39. J. Trebatický , 75. L. Ciesarik - 69. M. Němčík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: REVAJ Jakub - JURYGÁČEK René, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Galvas
Tip experta: výhra hostů

Asi to bude velké překvapení, když dám dvojku, že? (smích). Ne, teď vážně. Slovan se sice na jaře trochu rozehrál, ale tady by měla být kvalita jednoznačně na naší straně. Věřím, že Slovan porazíme a necháme ho tam, kde je.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů