Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 10:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov si opět s chutí zastřílel


Branky


16

Chlebičov nenechal nic náhodě a s přehledem ovládl nedělní dopolední utkání ve Zlatníkách. Axmannovo mužstvo hraje na jaře v neuvěřitelné pohodě. Naopak domácí Zlatníky se na jaře trápí a budou mít co dělat, aby své účinkování v soutěži uhájily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V cestě za povinnými třemi body je nastartoval rychlý gól po pěkné akci, kdy si hned pětice hráčů pohrála s domácí obranou jako kočka s myší a míč do sítě uklízel Korbel – 0:1. Následně se hra obou celků vyrovnala a hostující favorit si dlouho nevypracovával žádné šance. Hra Chlebičova vypadala v určitých pasážích až moc profesorsky, s čímž nebyl trenér Axmann spokojen a dával to najevo hlasitým napomínáním. Uklidnění přinesla až akce mladíčka Silbera, který prošel před dva bránící hráče a střelou na přední tyč propálil Janetzkého – 0:2.

 

Ve druhém poločase už hra Chlebičova opět připomínala onen manšaft, který na jaře válcuje soupeře. Hosté přehrávali domácí tým v jednoduchosti a diktovali tempo zápasu. Soustavný tlak vygradoval ve třetí branku, která by určitě obstála v nějaké anketě o gól týdne. Poté, co hosté zahrávali rohový kop, odkopli domácí míč do bezpečí, jenže Dzierža nic nevymýšlel a z dobrých pětatřiceti metrů  se opřel do míče a krásnou pumelicí do šibenice navýšil skóre – 0:3. Vzápětí ovšem hosté nabídli lacinou branku pro Zlatníky. Brankář Minarčík trochu zbytečně vybíhal z brány proti Frunckovi, následně ve zmatku podklouzl a nabídl snadné snížení Kavanovi – 1:3. Chlebičov ale přišel s rychlou odpovědí. Po rohovém kopu Sedláčka neuhlídala domácí obrana Radka a ten hlavou počtvrté skóroval – 1:4. Exligista Sedláček pak asistoval i u poslední branky utkání, když se do střelecké listiny zapsal ještě Černohorský – 1:5.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , J. Fruncek [-] , J. Kavan [-] (78. T. Prejda [-] ) , P. Holuša [-] , J. Tůma [-] (81. V. Dočkal [-] ) , D. Bláha [-] , P. Pospíšil [-] , L. Němčík [-] (78. M. Jaroš [-] )

SK Viktorie Chlebičov
P. Minarčík [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , A. Středula [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] (84. V. Sýkora [-] ) , D. Matyášek [-] (65. L. Sedláček [-] ) , M. Silber [-] (81. D. Benek [-] ) , R. Kolig [-]

Počet diváků: 156. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - KUBÁČEK Vojtěch, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Galvas
Tip experta: výhra hostů

Tady není nad čím váhat. Současná forma Chlebičova je velmi dobrá, Zlatníky se naopak trápí. Tipuji, že Chlebičov vyhraje vyšším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů