Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice udeřily v závěru zápasu


Branky


16

Ludgeřovice zvládly nelehké utkání a připsaly si další tři body do tabulky. I když se utkání pro ně nevyvíjelo zrovna optimálně, povedená závěrečná desetiminutovka a další hattrick kanonýra Zbořila zajistily, že všechny body brala právě Fričova družina.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodinka toho moc nenabídla, byla to spíše pasáž, kdy se dobývaly obě šestnáctky, přičemž častěji v ohrožení byla ta štěpánkovická. První příležitostí ke skórování byla střela domácího Feketeho, jenž mířil těsně kolem levé tyče. Zpoza šestnáctky zahrozil rovněž Fojtík, ale ani jeho pokus bránu neohrozil. Pozadu ovšem nezůstali ani hosté. Domácí obraně nejvíce zatápěl Labuda, který připravil první tutovku pro Grigarčíka, jenže ten selhal. Sám Labuda pak ovšem převzal zodpovědnost sám na sebe, obelstil ve vápně domácí obranu a střelou do protipohybu Hájka i s přispěním teče domácího Martiníka otevřel skóre – 0:1. Do šaten tak šli hosté s jednobrankovým vedením.

 

To však dlouho netrvalo. Hostující obrana neuhlídala zkraje druhé půle centr Fojtíka, na který si naskočil Polášek a nechytatelnou hlavičkou srovnal na 1:1. Pro střelce to byl pikantní okamžik, protože se stal nedávno čerstým ženáčem a vzal si za ženu právě slečnu ze Štěpánkovic. Ihned po vstřelení branky běžel k tribuně a srdcovým gestem na prstech ukázal, že fotbalově patří domácím, ale chlapácky své štěpánkovické ženě. To jen taková kuriozita, zpět k zápasu. Netrvalo dlouho a Štěpánkovice si vzaly vedení zpět na svou stranu. O branku se postaral opět Labuda, který předvedl pěknou individuální akci a střelou na zadní tyč nedal Hájkovi šanci – 1:2. Štěpánkovice byly vzápětí až do osmdesáté minuty lepším týmem. A měly i dvě slibné šance na pojistku vedení. Bohužel pro ně Stromský a poté Labuda v nadějných šancích pohořeli. A pak přišla jejich nepovedená desetiminutovka, na kterou by nejradši rychle zapomněly. Během ní nechaly úřadovat střelce Zbořila. Ten jim nejprve z ojedinělé šance vzal vítr z plachet, když jen tak práskl do balónu a propálil brankáře Lukovicse, který byl možná oslněn sluníčkem – 2:2. Zbořil pak dvakrát ukázal své rychlé nohy a pohotovou koncovku. Nejprve pláchl po pravé straně a střelou k tyči otočil skóre – 2:3. V této chvíli mohl ještě dorovnat skóre hostující Husovský, ale s nabídnutou šancí nenaložil nejlépe. Namísto toho v samém závěru, kdy už Štěpánkovice hrály vabank, se opět urval Zbořil a po nájezdu a kličce brankáři dokonal svůj hattrick - 2:4. Pro hostující Štěpánkovice to byla dost krutá porážka.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): Musím uznat, že pro Štěpánkovice to je hodně kruté, prohrát si za dnešní výkon nezasloužily. Až do závěrečné desetiminutovky nás přehrávaly a my se modliIi, abychom vybojovali aspoň bod. Nakonec máme tři, za což jsme určitě rádi. Hlavně je dobře, že se chytl nás střelec David Zbořil, už jsme jeho pravidelný přísun branek potřebovali."

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Dnešní zápas se mi hodnotí dost obtížně. Myslím si, že jsme si určitě nezasloužili prohrát, protože jsme 70 minut byli lepším týmem než domácí Ludgeřovice. Jenže absolutně jsme nezvládli závěr zápasu. Byl to od nás totální výbuch a festival školáckých chyb. Výhru jsme soupeřům doslova darovali."



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Fekete [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , V. Šafarčík [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-] , T. Gellner [-] , T. Šrubař [-] , D. Martiník [-] , J. Němec [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - L. Peterek [-] (86. D. Kožušník [-] ) , M. Grigarčík [-] (80. R. Husovský [-] ) , F. Stromský [-] , F. Labuda [-] , M. Liška [-] , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Sobek [-] , R. Heider [-] , M. Samson [-]

ŽK: 55. D. Martiník , 79. J. Němec - 34. J. Tomíček , 39. M. Hrbáč , 63. L. Peterek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, DIMUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Galvas
Tip experta: výhra domácích

Ludgeřovice jsou doma velmi silné. Nyní jsou navíc posilněné bodovým ziskem z Kravař, kde uhrály remízu. Doma si myslím, že si to pohlídají a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích