Darkovičky nestačily na Vřesinu


Branky


17

Darkovičky v sobotu zakončily trojboj proti ostravským celkům. Zatímco v předešlých dvou duelech dokázaly Slovan i Starou Bělou oloupit o všechny body, na Vřesinu to tentokrát nestačilo. Hosté se opět prezentovali skvělým kolektivním výkonem, který jim zajistil další body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vkročila do utkání velmi aktivně. Hned po pěti minutách dopravil míč do sítě Novák, jenže jeho gól nebyl pro ofsajd uznán. Dlouho však hosté netruchlili. Po čtvrthodince hry předvedlo pěknou akci bratrské duo Hruzíků, kdy Antonín z přímého kopu centroval a Adam přesně hlavičkoval – 0:1. Domácí tým působil zpočátku dost nervózně a kupil chyby. Po jedné z nich pláchl do sólového nájezdu Kroupa, napálil míč do brankáře Chvěji, který ho vyboxoval a Strohalm z výskoku to trefil krásně pod břevno – 0:2. Teprve pak se konečně osmělilo i domácí mužstvo. Turanský zachytl špatnou rozehrávku soupeře, potáhl míč dopředu do vápna, odkud patičkou připravil snižující branku Gaiovi – 1:2.

 

Darkovičky chytly dech a po přestávce pokračovaly v aktivní hře. Hostující hráče jejich hra docela zaskočila, Vřesina dlouhou dobu nemohla najít recept, jak převzít otěže na svá bedra. Domácí tým byl sice aktivnější, ale vyložené šance si vypracovat nedokázal. A místo vyrovnání přišel tvrdý úder. Brejkový únik dokázal hostující Wilk přetavit v luxusní přihrávku na Hlouška, který si počkal na zadní tyči a pojistil vedení Vřesiny – 1:3. Domácí mohli v závěru ještě korigovat Müllerem, ale brankář Simkanič už další balón za sebe nepustil. Vřesina tak i nadále zůstává na jaře neporažena a drží prozatímní vedení v tabulce před dotírajícími Kravařemi.

 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
David Rychnovský (obránce): "Chtěli jsme navázat na povedená předchozí utkání a jít do zápasu, že se vedoucí Vřesiny určitě nezalekneme. Jenže působili jsme zpočátku dost nervózně, teprve až po druhé inkasované brance jsme začali hrát to, co se po nás chtělo. Navzdory tomu, že k nám přijel vedoucí tým, tak si myslím, že jsme měli na to bodovat."

FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): "Domnívám se, že jsme vyhráli zcela zaslouženě. Kromě závěru první půle a začátku druhé půle to byl zápas zcela v naší režii, který jsme opanovali. Dnes musím pochválit celý tým, který makal na maximum a podal velmi kolektivní výkon. V kontextu ostatních zápasů výhru určitě bereme."



Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČUBA Daniel - ZÁVODNÝ Vít, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2022 12:27
Hodnocení zápasu
Jiří Lusar

Expert: Pavel Galvas
Tip experta: výhra hostů

Vřesina mě letos překvapuje dobrými výkony. Hrají to hodně po vrchu, vychází jim standardky a když chtějí, tak dokážou i dost zatopit. Tipuji výhru Vřesiny.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů