4:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice předvedly obrat z říše snů


Branky


34. D. Mlýnek (p.) , 43. T. Herák , 70. T. Herák , 74. D. Mlýnek - 13. O. Šafarčík , 23. R. Režnar , 26. R. Režnar (p.)
16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani naposedmé nedokázaly Malé Hoštice na jaře bodovat, i když tentokrát měly k tomu velmi slušně nakročeno. Po čtvrthodině hry zachytil chybnou rozehrávku domácích stoperů Adamčík a vyslal do gólového úniku Šafarčíka, který ve finále přehodil vyběhnuvšího brankáře Černého – 0:1. Za dalších deset minut Adamčík opět asistoval, když přihrával za obranu Režnarovi a ten z pravé strany střelou na vzdálenější tyč navýšil skóre – 0:2. Nedlouho poté se domácí Hartmann dopustil faulu ve vápně na Hronka a hosté kopali penaltu, kterou proměnil Režnar – 0:3. Jenže jak se v konečném účtování zápasu ukázalo, ani tento nadějný tříbrankový náskok Hošticím na body nestačil. Penaltu kopali do poločasu i domácí, když faul brankáře Honky na prchajícího Kaniu potrestal Mlýnek – 1:3. A ještě před odchodem do šaten dostal domácí tým na dostřel Tomáš Herák – 2:3.

 

Domácí si svou aktivitu přenesli i do druhé půle. Soustavným tlakem a dobýváním klece se dopracovali k vyrovnání, když Mlýnek nesobecky uvolnil lépe postaveného Tomáše Heráka a ten vyrovnával – 3:3. Hostům se pak naskytly dvě nadějné šance na opětovné vedení. Nejprve z penaltového prostoru nedokázal tutovku zužitkovat Chřibek. Poté na dobře kopnutý roh Šafarčíka naskočil Droppaa a nebezpečnou hlavičkou orazítkoval břevno, dorážející Klinger bohužel pro hosty přestřelil. Za to přišel zákonitý trest v nedáš-dostaneš. Kania po drzém úniku šestnáctkou vystřelil na gólmana, jenž vyrazil balón pouze k nehlídanému Mlýnkovi, pro kterého nebyl problém doklepnout míč do poloprázdné brány a dokonat velkolepý obrat Kozmic na 4:3. Závěr zápasu si už domácí mužstvo pohlídalo a vedení neupustilo.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] , T. Herák [-] (80. M. Volný [-] ) , M. Vošvrda [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] (80. M. Daněk [-] ) , L. Kalous [-] , O. Urbančik [-] (90. J. Holeček [-] ) , L. Lesniak [-] , A. Herák [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Hronek [-] (70. M. Strouhal [-] ) , R. Režnar [-] , D. Kostka [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] (80. P. Mlýnek [-] ) , D. Schrom [-] , D. Klinger [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , J. Droppa [-]

ŽK: 75. A. Herák , 77. M. Remeš - 33. M. Honka , 56. J. Hronek , 83. D. Kostka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - PÍSEČNÝ Lukáš, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Galvas
Tip experta: výhra domácích

Malé Hoštice jsou na jaře zatím nejhorší tým, vůbec se jim nedaří. Co mi kamarád říkal, dohrávají to i s mladými dorostenci a nevypadá to tam moc růžově. Kozmice se naopak zvedly, takže tipuji, že si to doma pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích