1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Bolatic se Starou Bělou neměl vítěze


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice měly ospalý vstup do utkání, když hned v páté minutě nechaly na zadní tyči nebezpečně hlavičkovat Petríka, naštěstí pro něj mířil hostující středopolař nad břevno. Ostravané mohli po čtvrthodince jít do vedení z úniku Kožíka, toho zase pro změnu vychytal brankář Breuer. Ve dvacáté minutě se konečně osmělili i domácí, po centru Monsbergera hlavičkoval Oberherr, jenže netrefil míč optimálně. Nicméně akce pokračovala a ve finále ostrá rána Chromečky propálila síť, bohužel však jen z boční strany. Hosté si pak stírali pot z čela po velmi nebezpečném přímém kopu Šuly. Jenže do vedení šla nakonec Stará Bělá. Džiža umí házet neskutečně dlouhé auty a dokázal to i v Bolaticích. Po jednom z nich nezachytili domácí prchajícího Kožíka, který obelstil Breuera a přízemní střelou otevřel skóre – 0:1. Domácí mohli do poločasu dorovnat skóre po šancích Oberrhera, Gaidy a Chromečky, ale jejich střelecká muška byla vychýlená anebo jim zabránil v radosti povedený zákrok brankáře Preisnera.

 

Druhá půle už tolik zajímavá na šance nebyla. Hosté si v ní vypracovali pouze střelu Březovského z úhlu, kterou si domácí strážce svatyně Breuer pohlídal. Bolatice naopak i nadále dobývaly prostor ostravské branky, ale dlouho se nedokázaly prosadit do vyložené šance. Teprve závěr zápasu jim nabídl vyložené příležitosti. A po jedné z nich se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Monsberger vyhrál souboj ve středu hřiště, přiťukl balón Oberrherovi, ten vyslal do úniku Chromečku a domácí útočník střelou z úhlu na přední tyč propálil Preisnera – 1:1. V samém závěru mohly Bolatice dokonat obrat, když povedenou akci Chromečky a přihrávku Kotíka nedokázal ve vyložené šanci usměrnit do sítě Gaida. Zápas tak skončil remízou.



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Monsberger [-] (89. D. Skroch [-] ) , D. Sikora [-] (70. V. Baránek [-] ) , V. Chromečka [-] , P. Boček [-] (70. R. Plaček [-] ) , D. Kotík [-] , J. Gaida [-] , J. Oberherr [-] , P. Langer [-] (89. D. Maršák [-] ) , J. Šula [-] , A. Baránek [-]

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - D. Šebesta [-] (78. J. Jurásek [-] ) , O. Malík [-] , P. Doležal [-] (59. N. Sýkora [-] ) , T. Brezovský [-] , J. Dziža [-] (67. K. Surovec [-] ) , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] , A. Lyčka [-] (59. J. Vidiševský [-] ) , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 49. D. Kotík - 21. D. Kožík , 58. J. Dziža , 84. T. Brezovský .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: MITURA Michal - KLEČACKÝ Marek, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Galvas
Tip experta: remíza

Bolatice nehrají špatný fotbal, mají urostlé a důrazné hráče. Stará Bělá je zase hodně běhavá a umí těžit z nakopávaných míčů. Těžké na tipování. Asi dám remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza