EXPERT TIP - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 12.9.2021

0

Expert tip pro 5. kolo Okresního přeboru obstaral Lukáš Janák, hráč Dobré Vody, který v mládeži nastupoval za Jiskru Třeboň, Jindřichův Hradec nebo Kunžak.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Janák

Expert tip pro 5. kolo Okresního přeboru obstaral Lukáš Janák, hráč Dobré Vody, který v mládeži nastupoval za Jiskru Třeboň, Jindřichův Hradec nebo Kunžak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 17 - 6 - 77 %
Komentář experta:

Borek zažívá velice podařený vstup do sezóny. Takže tady je jasnou volbou, i když Jankov nedá nic zadarmo. Ale těžko se je bude připravovat o body.

Tip experta: 0 44 - 39 - 17 %
Komentář experta:

Velice zajímavý zápas a těžký na tipování. Věřím, že Srubec na domácím hřišti bude velice nepříjemný, ale Rudolfov vypadá dobře co se produktivity týče. Proto volím plichtu.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Zliv se po nepodařeném začátku dere tabulkou vzhůru a po tomto zápase to nebude výjimkou. I když bych Úsilné nepodceňoval viz. minulé kolo.

Tip experta: 2 56 - 0 - 44 %
Komentář experta:

Tak tady je můj tip jasný. Věříme, že odčiníme domácí prohru v minulé kole a z Nových Hradů přivezeme tři body. Bude to, ale náročné utkání a jsme si vědomi, že čelíme těžkému soupeři.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Borovany mají skvělé mužstvo a výborně využívají svých předností v týmu. Hluboká minulé kolo, též vyhrála a bude dobře naladěna. Ale v Borovanech to stačit nebude a body zůstanou doma.

Tip experta: 1 55 - 17 - 28 %
Komentář experta:

Postavení v tabulce nenasvědčuje, že by můj tip měl uspět. Ale myslím si, že Lokomotiva doma vyhraje, i když Žabovřesky v minulé kole nadělili „bůra“ Novým Hradům.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Škaroupka 6
2. Tomáš Bürger 5
3. David Lenz 5
4. Radim Horelica 5
5. Vojtěch Frdlík 5
6. Martin Kudlacek 4
7. Petr Vazač 4
8. Jiří Vondrka 4
9. roman brousek 4
10. Radek Kolouch 4
11. Lukáš Janák 4
12. Jiří Tomášek st. 4
13. Daniel Šťastný 3
14. Radek Horejš 3
15. Rudolf Tábora 3
16. Miroslav Tušl 2
17. Tomáš Kučera 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.