3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek (hráč): Po zranění se nám vrátil nestárnoucí Pavel Kalina a hned to bylo na naší hře velmi znát. Dařilo se nám hrát kombinačně a v obou poločasech jsme si vytvořili hned několik gólových příležitostí. Konečně jsme se také vyvarovali laciných chyb v obraně a když už se soupeř dostal do gólové příležitosti, jejich snahu překazil jistě chytající brankář Smejkal. Utkání odmakal každý náš hráč naplno a přesně tak by to mělo vypadat. Domácí výhra 3:0, byla zasloužená. Zároveň chci vyzdvihnout všechny hráče hostí za jejich férové a fotbalové chování, po dlouhé době to byl zase jeden ze slušných týmů.

SK Rudolfov B
Miroslav Tušl (hráč): Na zapas jsme jeli v dost prořídlé sestavě, díky velké marodce...Domácí byli fotbalovější a měli vice ze hry, ale i přes to jsme se dostávali do slibných příležitostí, nicméně domácí vyhráli poločas 1:0. Do druhé půle jsme vstoupili tragicky, a dostali hned na začátku poločasu na 2:0...Hra se potom vyrovnala. Z trestného kopu jsme trefili spojnici, situace která mohla zapas ještě zdramatizovat, ale bohužel skončila v náš neprospěch. Domácí pak několikrát fotbalovými akcemi ještě zvýšili tlak a nakonec i náskok na konečných 3:0. Gratuluji domácím k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - P. Kalina [-] , M. Hurný [-] , J. Leština [-] , R. Hálek [-] , J. Hanousek [-] , T. Kroupa [-] , R. Hanzal [-] , D. Jenne [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

SK Rudolfov B
F. Adamec [-] - R. Tyrpák [-] , P. Irmiš [-] , D. Hlavatý [-] - M. Kocina [-] , M. Kešner [-] , J. Machovec [-] , P. Bláha [-] - J. Justin [-] , M. Tušl [-] - V. Brom [-]

Hráči zápasu: M. Hurný - P. Bláha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - AMBROŽOVÁ Hana, TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Lukáš Janák
Tip experta: remíza

Velice zajímavý zápas a těžký na tipování. Věřím, že Srubec na domácím hřišti bude velice nepříjemný, ale Rudolfov vypadá dobře co se produktivity týče. Proto volím plichtu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů