2:1
(1:0)
75. J. Hrouz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 14:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany v závěru rozhodly o vítězství nad Hlubokou ,,B".


Branky


18

Na hřiště Borovan zavítala Hluboká ,,B“ si v minulém zápase připsala první vítezství proti Jankov ,,B“ a chtěli zopakovat stejný počin i proti Borovanům. Ty v minulém kole vyhráli na horké půdě Dobré Vody. Zápas se hrál v horku a především dusnu, což komplikovalo hru a bylo to znát i na samotném tempu hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovany opět vstřelili rychlou branku.

Do prvního poločasu vstoupili mnohem lépe domácí Borovany, kdy v 5. minutě zatáhl míč po pravé straně Langer a přesným centrem nalezl Otakara Zavřela, který míč trefil přesným volejem a nedal gólmanovi šanci. Výstavní trefa 1:0. Od 10. minuty začala Hluboká domácí přehrávat krásným kombinačním fotbalem. Borovany nebyly schopné držet míč na svých kopačkách a ztrácely jednoduché balóny. Ve 20. minutě se dostal do velké šance Kučera, kdy svou střelu z hranice vápna poslal jen o pár centimetrů nad branku domácích. Ve 40. minutě se do šance dostali opět domácí, kdy se dostal po brejku do zakončení Kučera, ale domácí brankář Svoboda proti němu předvedl skvělý zákrok. V závěru poločasu zahrozili také domácí. Na roh si skvěle naskočil Nikola Bujnovský a svojí hlavičku poslal jen 30 centimetrů vedle tyče.

Rozhodující gól padl až v samotném závěru.

O poločasové přestávce byl v kabině domácích pěkný šrumec a trenéři museli na své hráče zvýšit hlas. To bylo hned po poločase znát a domácí zlepšili svojí hru. V 50. minutě se dostal Nikola Bujnovský do šance, kdy postupoval sám na brankáře Hluboké Frcala, který dokázal střelce vychytat. Borovany zlepšily kombinaci a přes lepší hru Hluboké jí ovšem nepouštěly do vyložených šancí. Hluboká byla za svou aktivitu odměněna, kdy se dostala do 1. vyložené šance po chybě domácí obrany, kterou využil Jiří Hrouz a zamířil přesně mezi tři tyče. 1:1 V 77. vyslal Fencl gólovou střelu k tyči na hostující branku, ale Frcal byl proti a střelu lapil. Zápas se chýlil k remízovému stavu, když skvělým passem za obranu našel Nikola Bujnovský svého spoluhráče Otakara Zavřela, který si vzdušný míč skvěle zpracoval, kličkou obehrál stopera i předstopera a levou nohou poslal míč do šibenice. 2:1 Hosté už nestihli reagovat a tak si Borovany připsali cenné a ubojované vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Musíme pochválit soupeře s Hluboké, kteří přijeli s jedenácti hráči a odehráli pěkné utkání a byli i mírně lepší. My jsme rádi, že jsme zápas fyzicky odmakali a podařilo se nám urvat 3 body. Nejlepší za nás byl střelec Ota Zavřel. Pochválit Bych chtěl Pepu Svobodu za jistý výkon a Davida Langera, Vojtu Fialu, Pavla Tlamsu, Matyho Blažka, Niki Bujnovského, Bóžu Němce a Aleše Fencla.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - J. Struska [-] , P. Tlamsa [-] , V. Fiala [-] , D. Langer [-] - A. Fencl [-] , N. Bujnovský [-] , M. Urban [-] , B. Němec [-] , M. Blažek [-] - O. Zavřel [-] -

TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - J. Hrouz [-] , M. Kudrle [-] , P. Tůma [-] , T. Adam [-] , J. Kabeš [-] , F. Brom [-] , T. Kučera [-] , R. Sedlický [-] , P. Matásek [-] , V. Marek [-]

ŽK: 65. B. Němec - 59. T. Kučera , 87. J. Kabeš .
Hráči zápasu: J. Svoboda , O. Zavřel .
Místo: Borovany. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Lukáš Janák
Tip experta: výhra domácích

Borovany mají skvělé mužstvo a výborně využívají svých předností v týmu. Hluboká minulé kolo, též vyhrála a bude dobře naladěna. Ale v Borovanech to stačit nebude a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza