Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv si zastřílela proti Úsilnému.


Branky


3. O. Němec , 7. J. Slavík , 16. M. Fürst , 55. J. Čada (vl.) , 70. J. Slavík , 73. J. Slavík , 80. M. Pechek - 82. J. Helmich ml.
18

Zliv najela na vítěznou vlnu, kdy dvakrát za sebou brala tři body a jinak tomu nemělo být ani proti Úsilnému. Ti si v minulém kole poradili doma s Loko ,,B" a chtěli překvapit i na hřišti silné Zlivi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé tři góly rozhodli.

Hned v 5. minutě zápasu se prosadil domácí Ondřej Němec. 1:0 O 2 minuty později svou první branku zápasu vstřelil Jakub Slavík. 2:0 První šestnáctiminutovku hrůzi pro hosty dokonal Matěj Furst. 3:0 O zápasu bylo po pár minutách prakticky rozhodnuto. Zbytek poločasu moc krásy nepobralo, kdy se hosté jen urputně bránili a domácí dobývali pokutové území. Poločasový výsledek byl vzhledem k průběhu ještě milosrdným. 

Domácí v poklidu přidávali branky.

Zmar hostí podrhl v 55. minutě hostující Jakub Čada, který si nešťastně srazil míč do vlastní branky. 4:0 V 70. minutě přidal svojí druhou branku zápasu Jakub Slavík. 5:0 O 3 minuty později se mohli domácí opět radovat, když svůj hattrick zkompletoval Jakub Slavík. 6:0 V 80. minutě vsřelil svůj premiérový gól za a-tým mladičký Miroslav Pechek. 7:0 V 82. minutě zaznamenalo Úsilné dílčí úspěch, kdy se prosadil Jiří Helmich. 7:1 



Sestavy


SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-] , V. Suchý [-] , M. Viktora [-]

Úsilné
P. Brůžek [-] - V. Minks [-] , P. Vazač [-] , M. Minář [-] , . Colin [-] , R. Tábora [-] , J. Helmich ml. [-] , M. Salibašić [-] , V. Drmota [-] , V. Polan [-] , J. Čada [-]

Počet diváků: 58. Rozhodčí: GRANEC Robert - NIKODEM Pavel, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Lukáš Janák
Tip experta: výhra domácích

Zliv se po nepodařeném začátku dere tabulkou vzhůru a po tomto zápase to nebude výjimkou. I když bych Úsilné nepodceňoval viz. minulé kolo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích