EXPERT TIP - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 31.3.2019

0

Expert tipu pro následující 15. kolo OP se tentokrát ujal člen fotbalového Jankova Petr Maxa. V prvním kole ukázala některá mužstva, že jim zimní přestávka prospěla a naopak některým možná více ublížila, ale to nám napoví následující víkendová kola. Přesto nás čeká dalších sedm velice zajímavých a jistě po většinu vyrovnaných duelů, tak se pojďme podívat, jak vidí víkendové kolo náš expert...




Petr MAXA

Expertem pro 15. kolo je hráč a funkcionář ve službách týmu z Jankova. O víkendu se zapsal dokonce do střelecké listiny, když rezervnímu celku jankovského mužstva pomohl jednou brankou k vítězství nad týmem Úsilného. Možná si jej vybavíte i z dřívějších článků na našich stránkách, když byl v podzimním 4. kole soutěže zvolen v naší hlasovací soutěži nejlepším hráčem víkendu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 72 - 17 - 11 %
Komentář experta:

Pro náš tým jde o zápas, ve kterém můžeme jen získat. Proti velkému favoritovi na postup se budeme muset obejít bez pendlů z áčka. Když se kluci obětují, zápas odmakají na sto procent, tak by mohli něco uhrát. Věřím v remízu.

Tip experta: 2 17 - 6 - 77 %
Komentář experta:

Zliv pro mě překvapivě první jarní kolo nezvládla. Nedařilo se ani Stropnici a přesto, že hraje v domácím prostředí, kde se soupeřům hrává těžko, více věřím fotbalovějším hostům.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V Žabech mám spoustu kamarádů, takže tady nemůžu jinak :-). Úsilné hraje podruhé v řadě venku a podruhé odejde bez bodů. Ale jednoduché utkání to pro domácí nebude.

Tip experta: 1 42 - 21 - 37 %
Komentář experta:

Tipovat vzájemný souboj dvou rezervních týmů bývá složité. Záležet bude, jak se které mužstvo sejde. Díky domácímu prostředí mírně favorizuji Hlubokou.

Tip experta: 0 52 - 32 - 16 %
Komentář experta:

Tak tady absolutně střílím od boku. Oba týmy v úvodních zápasech zvítězily, v tabulce jsou na tom poměrně dobře, já o nich moc přehled nemám. Abych neurazil, dávám plichtu :-).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sviny vyhrály ve Zlivi, což z nich činní favorita. Římov navíc opustil Martin Kollár, což bude pro tým nenahraditelná ztráta a velká komplikace v boji o záchranu. Více sympatií chovám k Římovu, ale favoritem jsou domácí.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Borovany minule rozstřílely Stropnici, ale Olešník bude trošku jiný level. Na pěkném hřišti v Temelíně by se mohl hrát pěkný fotbal, s lepším koncem pro domácí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Škaroupka 5
2. Luboš Formánek 4
3. Jiří Tomášek st. 4
4. Zbyněk Německý 4
5. Erik Kubeša 4
6. Jiří Vondrka 4
7. Venca Likeš 4
8. Ladislav Beran 4
9. Jaroslav Machovec 3
10. Petr Vazač 3
11. František Pouzar 3
12. Jakub Čermák 3
13. Michal Ježek 3
14. Martin Kudlacek 3
15. David Schneider 3
16. Cristiano Ronaldo 2
17. Dominik Holman 2
18. Pavel Boubal 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.