2:2
(2:2)
3. R. Fošum
7. P. Kříž (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů mezi Neplachovem a rezervou Lokomotivy ČB


Branky


25. P. Mohamed , 43. J. Hruška - 3. R. Fošum , 7. P. Kříž (p.)
19

Na nedělní odpoledne připadlo také utkání dvou tymů, které v prvním kole bodovaly naplno a jistě si chtěly připsat i další vítězství. Díky postavení v tabulce mohl být v tomto klání favoritem domácí Neplachov, i když hosté si v minulém kole poradili s rezervou Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody nabídl první poločas

Oproti minulému utkání měl Neplachov k dispozici už skoro kompletní tým, jenže začal hrůzostrašně. Vstup do utkání se domácím vůbec nepovedl a v 7. minutě již prohrávali o dva góly. Už ve 3. minutě vystihl „malou domů“ hostující útočník P. Kříž a těsně před vybíhajícím brankářem M. Dvořákem poslal špičkou balón do sítě a hosty tak do vedení - 0:1. Aby toho nebylo málo, v 7. minutě ukázal hlavní rozhodčí Krčín na penaltový puntík po zákroku na R. Fošuma a sám postižený s přehledem o tyč pokutový kop proměnil - 0:2. Hosté tak po dvou útočných výpadech vedli o dva góly a domácí, pokud chtěli myslet na nějaký bodový zisk, měli co dohánět. Neplachov rychlé branky nepoložily, ale kombinace vázla. I když byli hosté zatlačeni k pokutovému území, finální přihrávka domácích nepřicházela. Hosté zhušťovali prostor kolem šestnáctky, takže většina střel byla zblokována. Obraz hry se pro Neplachov začal vyvíjet lépe po příchodu P. Mohameda, který se hned dostal do hry a především s J. Hruškou rozjížděli většinu ofenzivních akcí. V 25. minutě si P. Mohamed vyměnil balón s O. Čadou a pohotovou křižnou střelou snížil na rozdíl jednoho gólu - 1:2. V té době už hráli prim domácí. Byli lepší na balónu i v pohybu, naopak hosté se do hry moc nedostávali. Po gólu byla převaha domácích ještě znatelnější, ale hosty držel velice dobře pozičně hrající kapitán J. Zýka, který často odkopával balón na poslední chvíli. Ve 34. minutě měl „na noze“ po přihrávce M. Dušáka vyrovnání J. Švec. Dobře si pokryl balón a z otočky jen těsně minul Štěpánkovu bránu. V tu chvíli se hosté dostávali za půli jen sporadicky. Neplachov byl stále více v pohybu, hosté nedokázali podržet balón a útoky se hrnuly jeden za druhým na hostující defenzívu, ale vyrovnat se domácím nedařilo. Až ve 43. minutě dostal J. Láník míč na levou stranu do volného prostoru na J. Hrušku, ten si seběhl na půlkruh a individuální akci zakončil vyrovnávajícím gólem k pravé tyči - 2:2. Hosté pak ještě před pauzou z rychlého protiútoku vytěžili rohový kop, ze kterého však nebylo nic, a tak se po hvizdu hlavního sudího Krčína odcházelo do šaten za nerozhodného stavu.

Druhý poločas již branku nepřinesl

Do druhé půle pak domácí prostřídali a do hry se dostali M. Pícha a P. Švec. Chtěli pokračovat v tlaku na méně aktivní hosty. Ti ale nechtěli připustit otočení skóre, důsledně bránili a dopředu byli nebezpeční. Především hostující J. Vaněček zaměstnával domácí defenzivu. Navíc obránci domácích dělali chyby v rozehrávce, takže hosté toho mohli využít k protiútokům. A že těch chyb bylo. Druhý poločas však nenabídl lepší podívanou než první, ale naopak. K vidění bylo plno nepřesností a několik neproměněných gólových příležitostí. Domácí měli velké šance, jak otočit výsledek po standartních situacích. Dvě možnosti spálil dobře postavený M. Pícha, když pokaždé zakončoval levou nohou a vždy vedle levé tyče Štěpánkovi brány. Hosté mohli také přidat třetí gól, když si J. Láník jako poslední hráč šlápl na balón a P. Kříž postupoval sám na domácího brankáře M. Dvořáka. Ale po kličce vracejícímu se obránci nezamířil přesně. Jak domácí, tak hosté se pak uchýlili k nakopávaným míčům, což nebylo nic pohledného. Neplachov se ještě dostal ke dvěma zakončením po standartních situacích, ale v obou případech mířil D. Štěcha nad branku Lokomotivy. A za zmínku ještě stojí rána k tyči M. Píchy, se kterou měl R. Štěpánek velké problémy. Hosté se soustředili na defenzivu, ale také vyráželi k nebezpečným brejkům. A tak na konci měla poslední slovo rezerva Lokomotivy, když J. Láník musel další špatnou rozehrávku hasit faulem kousek před vlastní šestnáctkou. K přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti se postavil J. Weinreb, ale zamířil jen těsně nad břevno neplachovské branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( hráč ): My jsme začali doslova strašně. Dostali jsme dva kusy během několika minut po našich hrubých chybách. Ale kluci se nepoložili a zaslouženě do půle vyrovnali. Měli jsme toho využít a dát do přestávky víc gólů, protože zhruba od 20. minuty jsme byli více v pohybu, hosty dostali pod tlak a nepouštěli je do hry. Ve druhém poločase už to z naší strany nebylo ono. Šance byli, ale často se to nakopávalo a to vyhovovalo spíše hostům. Přizpůsobili jsme se tomu a také mohli několikrát inkasovat, protože dozadu jsme hráli špatně. Nedůsledně, neorganizovaně, nezajišťovali jsme se a dělali plno chyb. Těžko říct, proč jsme už nehráli to, co nám na soupeře vycházelo...

TJ Lokomotiva ČB B
Jonáš Zýka ( hráč ): Domácí byli celý zápas lepší, ale náš tým hlavně ve druhém poločase ukázal bojovnost a vůli, takže i s velkou porcí štěstí jsme remízu udrželi . Já musím opět vyzdvihnout přístup a herní projev našich dorostenců, kteří opět pomohli.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - P. Šafář [-] - J. Láník [-] , M. Dušák [-] , J. Hruška [-] , D. Štěcha [-] , J. Švec [-] , O. Čada [-] , L. Svobodný [-] , L. Sobota [-] , P. Dušák [-]

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Kříž [-] , J. Kuchař [-] , Z. Gregor [-] , M. Veselý [-] , R. Fošum [-] , J. Weinreb [-] , J. Růžička [-] , T. Kadlec [-] , T. Kvěch [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 71. J. Růžička .
Hráči zápasu: J. Hruška , P. Mohamed - T. Kadlec , Z. Gregor , J. Zýka .
Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: remíza

Tak tady absolutně střílím od boku. Oba týmy v úvodních zápasech zvítězily, v tabulce jsou na tom poměrně dobře, já o nich moc přehled nemám. Abych neurazil, dávám plichtu :-).

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů