J. Hála 44.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné si odváží všechny body ze Žabovřesek


Branky


44. J. Hála - 27. J. Jírovec , 57. J. Čada
18

Utkání dvou týmu ze spodní části tabulky přinesl sobotní zápas na hřišti Žabovřesek, kam zavítalo mužstvo Úsilného. Ti měli domácím co vracet, když na domácí půdě v podzimní části soutěže podlehli svému soupeři těsně 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav po minimu šancí

V první půli se zápas odehrával spíše mezi vápny s minimem šancí na obou stranách. Domácí hráči si jich vypracovali přeci jen o trochu víc. Ovšem z jediné šance v prvním poločase zaskórovali hosté z Úsilného. Průniku po pravé straně a centru do vápna využil ke skórování v 27. minutě hostující hráč J. Jírovec - 0:1. Mužstvo Žabovřesek  si poté vytvořilo pár menších šancí, ovšem bez nebezpečného ohrožení branky. Až pár vteřin před koncem první půle poslal domácí hráč O. Houdek přihrávku mezi obránce, kam si naběhl Jakub Hála a ve 44. minutě z úhlu propálil gólmana R. Nováka, čímž srovnal důležitým gólem do kabin stav zápasu - 1:1.

Vítězný gól vstřelili hostující hráči

Po změně stran domácí trenér obměnil sestavu a poslal do hry tři nové hráče. Ovšem ani to hráčům ze Žabovřesk nepomohlo a hra se opět odehrávala mezi vápny. Místo toho, aby domácí ohrozili hostující branku, tak se stoper Tomáš Hála nedomluvil s brankářem M. Škaroupkou, zahráli velice špatně malou domů, což vystihl a potrestal v 57. minutě vedoucí brankou hostujícího celku Jakub Čada - 1:2. Poté domácí hráči soupeře zatlačili na jejich půlku hřiště, ovšem bez větší gólové příležitosti. Největší šanci zápasu si tak vytvořili opět na konci poločasu, tentokrát druhého. L. Formánek zahrál rohový kop na zadní tyč, tam si zpracoval míč J. Zelenka, jeho zblokovaná střela se odrazila k J. Hálovi, ale ten odkrytou a prázdnou bránu bohužel pro domácí tým netrefil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Do zápasu jsme vstupovali s tím, že musíme doma urvat tři body a odskočit soupeři v tabulce. Ovšem na jaře se herně trápíme, zlobí nás základní fotbalové věci, jako jsou přihrávky a zpracování, proto nemůžeme získávat body. Hrajeme v hrozný křeči. I proto máme dvě prohry. Teď hold musíme zabrat v derby s “dubeňákama”, ovšem to bude hodně těžký.

Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): Začali jsme dobře, byli jsme aktivní a tlačili se dopředu. Pak domácí vyrovnali hru, postupně se dostávali do tempa a byli nebezpečnější. Tentokrát jsme ale hráli pozorně vzadu a byli jsme to my, komu se povedl jeden ze slibných útoků proměnit. Jenže když už se mělo jít do šaten, tak uděláme takovou volovinu... Druhá půle byla podobná, domácí lépe kombinovali a naše obrana měla spoustu práce. Zápas nakonec rozhodla chytře zahraná standartka, poté co domácí zahráli malou domů. V poslední minutě jsme měli obrovské štěstí, kdy Žaby mohli opět vyrovnat, ale v nejgólovější šanci zápasu z malého vápna netrefili bránu.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Svoboda [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

Úsilné
R. Novák [-] - J. Jeremiáš [-] , P. Vazač [-] , P. Švec [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , M. Stejskal [-] , Z. Německý [-] , P. Pícha [-] , P. Kaše [-] , V. Dolejšek [-]

ŽK: 37. J. Hála , 37. T. Hála - 80. P. Švec .
Hráči zápasu: J. Jírovec .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠTANDA Rudolf (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

V Žabech mám spoustu kamarádů, takže tady nemůžu jinak :-). Úsilné hraje podruhé v řadě venku a podruhé odejde bez bodů. Ale jednoduché utkání to pro domácí nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích