Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec si snadno poradil s rezervou Jankova


18

Na půdu Srubce, který bojuje o postup do I.B třídy odjížděli hráči Jankova "B". Bohužel pro ně oslabeni, protože se v týdnu zranil V. Homoláč a nemoc postihla M. Řezníčka. Celou záložní řadu tak hosté složili z dorostenců s výjimkou J. Beníška, který už je skoro celý rok mezi dospělými.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá převaha domácího Srubce

Zápas na domácím hřišti Srubec rozehrál podle očekávání náporem od prvních minut a už v 8. minutě se dočkal odměny v podobě vedoucí branky. P. Kalina zahrál rohový kop a stoper J. Korotvička ze skrumáže otevřel skóre utkání - 1:0. Domácí měli místy až drtivý tlak a v 21. minutě P. Kalina na sebe u vápna navázal obránce, nezjištně patou vybídl R. Janouška, který střelou alá Ronaldo zvýšil na - 2:0. Netrvalo dlouho a ve 24. minutě opět domácí záložník P. Kalina vysunul K. Kubíčka a ten parádně přehodil hostujícího brankáře - 3:0. Ve 37. minutě zase stejná spolupráce po ose P. Kalina - K. Kubíček, jenž hostujícího brankáře B. Šturmu přehodil podruhé - 4:0.

Aktivnější hosté už s rozdílem ve skóre nic udělat nedokázali

Ve druhém poločase se hostující hráči výkonem zvedli, k čemuž pomohlo střídání a přesuny na postech. Jankovští předvedli několik povedených akcí za něž byli odměněni snižující brankou. Nejprve si velkou šanci připravili ve středu hřiště O. Maxa s P. Šejnohou a J. Beníškem, kdy O. Maxa poslal míč do vápna na P. Šejnohu, toho sice zablokoval domácí obránce, ale míč se odrazil na penaltu k J. Beníškovi, který místo přímé střely do branky volil kličku ležícímu brankáři, jenž mu ale míč vzal. Poté upaloval na branku J. Kotnauer, ale poměrně dost minul. Onu snižující branku vsítil v 67. minutě P. Šejnoha, poté co dorazil do branky přímý kop D. Mareše, když se k němu míč odrazil od tyče - 4:1. Hosté předvedli ještě, především na pravé straně, několik pěkných kombinací a akcí, ale k jejich smůle vždy chyběl kvalitní centr nebo větší důraz ve vápně. Naopak domácí mužstvo ze Srubce si v závěru připsalo dvě vyložené šance a jednu hráči proměnili. Střelou z vápna se v 88. minutě pěkně do šibenice trefil J. Hekrdla a dal výsledku finální podobu - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Těšili jsme se na první domácí zápas po dlouhé zimní pauze a bylo to vidět zejména prvních 40 minut. Pak už se zápas jen dohrával. Zdaleka tam z naší strany není ještě kvalita z podzimu, ale ono si to sedne. Chtěl bych vyzdvihnout našeho Pavla Kalinu, který připravil za prvních 37 minut 4 branky. Je neuvěřitelné, co předvádí na hřišti.

SK Jankov B
Daniel Rut ( hráč ): K zápasu jsme odjížděli v sestavě o něco slabší, než jsme ještě ve čtvrtek před tréninkem čekali. Vzhledem k současnému stavu kádru u nás a na Srubci bylo cílem, neodjet s debaklem. To se zrovna nepovedlo. V prvním poločase jsme soupeři tři góly darovali pomalou a riskantní rozehrávkou. Alespoň s druhým poločasem jsme spokojeni. Nastoupilo například pět dorostenců, kteří se předvedli v dobrém světle. Celkově tedy první poločas mizerný, ale na tom druhém se dá stavět.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - D. Budějcký [-] , J. Leština [-] , J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] , F. Šálek [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - V. Minks [-] , A. Pšenička [-] , F. Černý [-] - D. Šindelář [-] , P. Holba [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , P. Šejnoha [-] - J. Tušl [-] , J. Kotnauer [-]

ŽK: 82. J. Mužík - 13. L. Simandl .
Hráči zápasu: J. Korotvička , J. Mužík , K. Kubíček , P. Kalina .
Místo: Srubec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: remíza

Pro náš tým jde o zápas, ve kterém můžeme jen získat. Proti velkému favoritovi na postup se budeme muset obejít bez pendlů z áčka. Když se kluci obětují, zápas odmakají na sto procent, tak by mohli něco uhrát. Věřím v remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů