1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny "B" doma jedním gólem porazily hosty z Římova


Branky


19

Zlepšující se formu a postavení v tabulce chtěly Trhové Sviny "B" potvrdit na domácím hřišti proti poslednímu celku tabulky z Římova. Domácí si v minulém kole přivezli všechny body z horkého hřiště ve Zlivi, naopak Římov nezvládl první jarní domácí zápas a podlehl o jednu branku mužstvu Neplachova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový stav hrál do karet hostům

Do Slavče, kde hrají Trhové Sviny i jejich rezervní tým, přijel poslední tým tabulky z Římova a v úvodních dvaceti minutách to také tak vypadalo. Domácí kontrolovali hru a vytvářeli si i šance, ale branky se nedočkali. Buď selhali v zakončení nebo je vychytal hostující brankář M. Bauer. Poté se hra trochu vyrovnala, i když šance si až do konce prvního poločasu vytvářeli především domácí hráči a tak poločasový stav 0:0 brali spíše hosté z Římova. 

O jediný a vítězný gól zápasu se postarali domácí

Ve druhém poločase naopak začali přebírat iniciativu hosté a přišli i šance. Trhové Sviny v téhle pasáži zápasu vypadaly dost zaskočeně, ale skóre se neměnilo ani na jedné straně. Domácí hráči přeci jen udeřili z ojedinělé šance. Po několika odrazech ve vápně hostů si našel míč útočník D. Tisoň a poslal svůj tým v 76. minutě do vedení - 1:0. Poté se sice hosté ještě snažili o vyrovnání, ale vzhledem k tomu, že neproměnili ani velkou příležitost v 90.minutě, zápas skončil těsným jednogólovým vítězstvím pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Začátek zápasu jsme herně celkem zvládali, ale brzy se začaly objevovat chyby jako třeba špatné nahrávky a neproměněné šance. Takto hra probíhala bohužel téměř celý zápas. Naštěstí se nám podařilo chvíli před koncem vstřelit gól, který jeho autor oslavil netradičně křečí...

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bohužel zase bez bodu a zase o gól, musíme bojovat a doufat, že to vyjde příště s Horní Stropnicí.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Švepeš [-] , V. Brožka [-] , R. Rolínek [-] , D. Tisoň [-] , Z. Šafránek [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , J. Šafránek [-] , T. Vach [-]

TJ Sokol Římov
M. Bauer [-] - P. Crkva [-] , J. Rytíř [-] , J. Martiš [-] , J. Štrajt [-] , F. Šmíd [-] , M. Koupal [-] , F. Kukačka [-] , P. Maršán [-] , P. Maršík [-] , L. Froněk [-]

ŽK: 50. L. Froněk .
Hráči zápasu: K. Brůha , D. Tisoň .
Místo: Slavče. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pileček Josef - MORONG Štefan (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Sviny vyhrály ve Zlivi, což z nich činní favorita. Římov navíc opustil Martin Kollár, což bude pro tým nenahraditelná ztráta a velká komplikace v boji o záchranu. Více sympatií chovám k Římovu, ale favoritem jsou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích