R. Valíček 73.
M. Tošner 85. (p.)
2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasy jako noc a den znamenaly dělbu bodů v Horní Stropnici


Branky


73. R. Valíček , 85. M. Tošner (p.) - 31. J. Slavík , 33. R. Hanzal
18

V Horní Stropnici na sebe narazila mužstva, která v prvním jarním kole vyšla bodově naprázdno. Dalo se tedy očekávat, že domácí budou chtít využít domácího prostředí k zisku nějakého toho bodu a v případě hráčů Zlivi, že si vzpomenou na podzimní vysoké vítězství nad domácím týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas režírovali hráči ze Zlivi

Začátek zápasu začali domácí fotbalisté v takové nejistotě. Hned ve 2. minutě přihrál domácí brankář D. Chovancovi na dlouhou nohu, což vystihl hostující T. Kučera a jeho únik na domácí branku zastavil úspěšným zákrokem až brankář P. Josefík. V 5. minutě se dostal k míči ve vápně J. Slavík, ale jeho střela skončila pouze na břevně domácí branky. Na první výpad domácího celku si fanoušci museli počkat do 18. minuty. Po závaru u vápna se k míči dostal jako první M. Tošner, ale hostující brankář J. Remta si připsal první úspěšný zákrok. V 21. minutě opět zahrozili hostující hráči, když se na vápně s míčem ocitl T. Kučera, ale o míč jej připravil dobře vyběhnuvší brankář domácích. V 26. minutě nedokázal potrestat chybu domácího brankáře, kterému vypadl míč, J. Slavík a po jeho zisku pálil jen do boční sítě. V 31. minutě se poprvé hostující hráči prosadili gólově. Nejdříve získali nedůrazný odkop domácího brankáře, zatáhli míč po pravé straně k rohovému praporku a přízemní centr na zadní tyči uklidil do sítě číhající J. Slavík - 0:1. Po rozehrávce ve středovém kruhu a ztrátě míče se záhy dostal J. Slavík ve vápně k další střele, která ale skončila vedle. Ve 33. minutě se opět připomněli domácí hráči, když nová posila v týmu A. Dvořák nebezpečně střílel k tyči, jenže zkušený J. Remta si i s tímto pokusem dokázal poradit. Z protiútoku se ve stejné minutě prosadili opět hosté. T. Kučera prostrčil míč mezi malé vápno a penaltu na R. Hanzala a ten neměl problém navýšit vedení svého týmu - 0:2. Ve 38. minutě předvedl své kvality individuální akcí J. Slavík, který přešel přes jednoho z domácích obránců, přihrál na penaltu osamocenému T. Kučerovi, jenže ten zakončil nad domácí branku. 

Iniciativu převzali domácí a po zásluze vybojovali bod

Ve 46. minutě po spolupráci J. Kunágla s M. Tošnerem se k míči na vápně dostal A. Dvořák, ale mířil nad hostující branku. V 54. minutě odcentroval R. Valíček na M. Tošnera a ten přízemní střelou jen protáhl hostujícího brankáře. Za další minutu pálil tentokrát R. Valíček, J. Remta vyrazil míč k M. Tošnerovi, ale ten si se zakončením neporadil dobře a přestřelil. V 56. minutě zahráli domácí hráči dlouhý aut na J. Kunágla, ten zatáhl míč k hostujícímu vápnu, prostrčil ještě míč na R. Valíčka, ale jeho pokus opět kryl dobře postavený J. Remta v hostující brance. V 61. minutě zazlobili opět hosté, když se ke střele z úhlu dostal M. Fürst, ale jeho pokus P. Josefík vyrazil na roh. V 70. minutě přihrál míč J. Haňur na V. Buštu, jehož pokus mířil těsně vedle zlivské branky. V 73. minutě dostal na křídle dlouhou přihrávku J. Holej, míč ještě udržel na hřišti, poslal ho z křídla po zemi před branku, kde se od hostujících hráčů odrazil k R. Valíčkovi a ten už mířil do černého - 1:2. V 77. minutě se z úhlu dostal k zakončení po několikáté v zápase J. Slavík, ale domácí brankář si s jeho pokusem poradil. V 85. minutě se agilní J. Kunágl dostal s míčem až do vápna, kde ho faulem zastavil R. Nečas a kopala se penalta. K té se postavil M. Tošner a bezproblémů ji proměnil - 2:2. V 87. minutě se zase a znovu k zakončení dostal J. Slavík, ale mířil vedle. V nastveném čase přišel ještě jeden nedovolený zákrok kousek za velkým vápnem na J. Kunágla a domácí dostali v závěru příležitost zahrát nebezpečný přímy kop. Bohužel pro domácí J. Holej trefil pouze hráče ve zdi a tečovaný míč si lehko sebral hostující brankář.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Podle mě je remíza asi zasloužená, protože v prvním poločase byli určitě lepší hosté, ale ve druhé půli jsme byli nebezpečnější my. Nicméně bod z domácího hřiště je pro nás málo, protože na venkovních hřištích nám to příliš nejde a doma bychom potřebovali vyhrávat.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Po propadáku z minulého týdne se Svinama jsme chtěli 3 body. Bohužel pro nás jsme mohli vidět zápas dvou různých poločasů, kdy my jsme odehráli výborný první poločas, ale hosté nás zase zatlačili ve druhém. Kdyby se nám podařilo v první půli vstřelit z našich příležitostí více branek, mohlo být o zápase rozhodnuto. Takhle je remíza zápasu určitě zasloužená.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Tošner [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , A. Dvořák [-] , P. Brousek [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Bašta [-] , V. Bušta [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Zrun [-] , D. Kadlec [-] , R. Nečas [-] , T. Kučera [-] , M. Fürst [-] , M. Kováčik [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , M. Viktora [-]

ŽK: 44. D. Chovanec , 69. V. Bušta - 19. M. Fürst , 60. M. Maňhal , 79. J. Zrun , 90. J. Václavík .
Hráči zápasu: R. Valíček - J. Slavík .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Granec Robert - ŠROM Pavel (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra hostů

Zliv pro mě překvapivě první jarní kolo nezvládla. Nedařilo se ani Stropnici a přesto, že hraje v domácím prostředí, kde se soupeřům hrává těžko, více věřím fotbalovějším hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů