EXPERT TIP - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 9.9.2018

0

5. kolo OP na Českobudějovicku s námi tentokrát otipoval a odborníkem na slovo vzatým se stal Martin TESAŘ. Pojďte si tedy porovnat své tipy pro nadcházející víkend a nebo se případně nechte inspirovat naším expertem...




Martin TESAŘ

Trenérem mužstva SK Zliv a věrný dlouholetý fanoušek týmu AC Sparta Praha je Martin TESAŘ, jenž si pro nás i pro vás udělal chviličku a otipoval všechny zápasy OP, které nás čekají v nadcházejícím víkendu. Pojďme se společně na tipy podívat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 50 - 22 - 28 %
Komentář experta:

V Horní Stropnici je vždy horká půda, i ambiciózní Římov zde nechal ve druhém kole všechny body a vzhledem k tomu, že v posledním kole měli domácí hráči volno kvůli odloženému zápasu, budou nažhaveni a vyhrají.

Tip experta: 2 28 - 11 - 61 %
Komentář experta:

Zde nemohu jinak, než čistou dvojku :-) Pro nás to bude těžký zápas, protože Borovany jsou pro mě překvapivě zatím stále bez bodu a jistě se už také budou chtít výsledkově chytit. Ale uděláme vše pro to, abychom si odvezli všechny body a udrželi tak kontakt se špicí tabulky.

Tip experta: 0 45 - 22 - 33 %
Komentář experta:

Zde se potkávají dvě mužstva, které podle mého budou hrát na špici OP. Proto čekám vyrovnaný zápas a body se budou dělit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Trhové Sviny je pro mě úplná neznámá. Ale vzhledem k trápícímu se soupeři z Úsilného, které si v posledním kole připsalo vysokou prohru na domácím poli od Neplachova, si myslím, že domácí budou bodovat v tomto zápase naplno.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Olešník má krásné hřiště a krásný areál. Jelikož A-tým bude hrát v sobotu, dá se očekávat, že domácí posílí o nějaké ty pendly a nedovolí Lokotce odvézt body.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Domácím se vydařil vstup do soutěže a potvrdí vysokou výhru z posledního kola. I díky tomu jsou v laufu a nováček OP ze Žabovřesk poprvé v sezóně okusí hořkost porážky.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Hluboká bude jistě patřit do první čtveřice nejlepších týmu letošní sezóny OP. Zkušené mužstvo a silný útok podle mě soupeře z Jankova přestřílí minimálně o 3 branky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Tomášek st. 7
2. zdeněk vařák 6
3. Petr Vazač 6
4. David Schneider 5
5. František Pouzar 5
6. Radek Holý 5
7. Martin Kudlacek 5
8. Pavel Boubal 5
9. Milan Ďurica 5
10. Jiří Jetmar 5
11. Radek Matějka 4
12. Erik Kubeša 4
13. Václav Šíma 4
14. Venca Likeš 4
15. Martin Škaroupka 3
16. Jakub Čermák 3
17. Dominik Holman 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.