2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín byl v souboji s Lokomotivou ČB "B" o gól šťastnější


Branky


37. M. Tressl , 60. D. Szep - 34. T. Kadlec
18

Na perfektně připravený plac do Temelína dorazil B-tým plný mladých hráčů budějovické Lokomotivy. Ta do zápasu vstoupila v trochu kombinované sestavě s výpomocí jak z A-týmu, tak i dorostu, ale přesto byla sestava silná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzivní činnost platila na obou stranách

Od začátku zápasu bylo na hřišti jasně vidět, jakou taktiku stanovil hostující kouč pro svůj tým. Hosté nechtěli domácí pouštět do šancí a trpělivě bránili, což se jim dařilo a obrana v čele s brankářem Křížem pracovala perfektně. Postupně hosté přebírali iniciativu a od 20. minuty si vypracovali několik náznaků šancí. To vyústilo ve vedoucí gól, který ve 34. minutě vstřelil po rohovém kopu Tomáš Kadlec, odpoutal se na malém vápně a trochu se štěstím trefil míč zády a nasměroval ho do sítě - 0:1. Domácí se snažili ihned odpovědět, což se jim podařilo ve 37. minutě, kdy domácí Jaroš prošel přes pět hráčů od lajny až do pokutového území a předložil míč volnému Tresslovi, který vyrovnal umístěnou střelou po zemi - 1:1. Do poločasu se tedy odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Druhá půlka nabídla spoustu šancí, ale pouze jednu branku - vítěznou

Po změně stran se oba týmy vrhly do útoky a chtěly vedení v zápase strhnout co nejdříve na svoji stranu. Veliké příležitosti zahodili domácí hráči hned ve 46. minutě a především v 55. minutě, kdy nedokázal domácí kapitán Vornay z bezprostřední blízkosti po odrazu překonat Kříže. Ze strany hostujícího celku bylo také několik zajímavých akcí, především průniky Weinreba a Růžičky volaly po gólu, ale ten se jim vstřelit nepodařil. V 60. minutě pak přišla trochu nečekaná střela domácího Davida Szepa z 25 metrů, která překvapila obránce a zapadla přímo do levé šibenice trochu vysunutého brankáře Kříže, který se po ní pouze podíval - 2:1. Poté se Lokomotiva zbylý čas snažila alespoň o vyrovnání. V 70. minutě se jí podařilo míč po skrumáži ve vápně dostat do brány, ale gól pro signalizovaný ofsajd uznán nebyl. Další příležitosti, ať již střely či standardní situace gólem neskončily, domácí také žádný ze svých brejků neproměnili a utkání tak dospělo do vítězného konce pro hráče Olešníku "B"/Temelínu.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Po opravdu odmakaném zápase jsme po právu získali 3 body. Ale soupeř si určitě zaslouží uznání, hráli s námi vyrovnaný zápas až do konce.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček ( trenér ): Utkání pro nás hodnotím jako trochu smolné, snaha a nasazení bylo v pořádku, ale chyběla trocha klidu a štěstí v zakončení. Nejlepšími hráči byli Jiří Weinreb a Matouš Sudek, jejich spolupráce ve středu zálohy byla na jedničku.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , P. Mach [-] , V. Havlíček [-] , L. Říha [-] , P. Vornay [-] , M. Jaroš [-] , D. Szep [-] , P. Tomek [-] , J. Kříž [-] , M. Studnička [-]

TJ Lokomotiva ČB B
P. Kříž [-] - Z. Gregor [-] - K. Pícha [-] , J. Weinreb [-] - F. Havrda [-] , R. Fošum [-] - J. Petrou [-] , J. Růžička [-] , T. Kadlec [-] , P. Fantyš [-] , Š. Sahan [-]

ŽK: 77. D. Szep - 52. J. Weinreb , 72. Z. Gregor , 79. P. Kamiš .
Hráči zápasu: M. Jaroš , D. Szep - M. Sudek , J. Weinreb .
Místo: Temelín. Počet diváků: 36.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Martin TESAŘ
Tip experta: výhra domácích

Olešník má krásné hřiště a krásný areál. Jelikož A-tým bude hrát v sobotu, dá se očekávat, že domácí posílí o nějaké ty pendly a nedovolí Lokotce odvézt body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích