Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

René Janoušek se 4 góly podílel na vysoké výhře Srubce nad Římovem


Branky


18

Na hřišti ve Srubci se potkala dvě mužstva z předních příček tabulky, ale výkony na hřišti tomu přímo neodpovídaly. Navíc domácí zkušený útočník René Janoušek byl k nezastavení a zatížil konto soupeře polovinou gólů svého týmu, což bylo v tomto případě číslo 4....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké vítězství se začalo rodit už v první půli

Ještě než se stačili domácí rozkoukat, hned ve 3. minutě zahrávali hosté z Římova velmi dobře kopnutý rohový kop F. Kukačkou na zadní tyč a po dorážce nikým nehlídaný Pavel Havlíček otevřel skóre zápasu - 0:1. Srubec poté hru srovnal a novic v domácím týmu Lukáš Marek v 18. minutě po samostatné akci prudkým lobem krásně poprvé v dresu Srubce skóroval - 1:1. Ve 22. minutě přišla první chvíle pro Janouška, který po necelé minutě na hřišti a přiťuknutí od Budějckého dostal domácí do vedení - 2:1. Neuběhly ani 2 minuty a ve 24. minutě po dobře zahraném rohu Kalinou, krásnou hlavičkou na zadní tyč vstřelil branku domácí kapitán Jan Hekrdla - 3:1. Ve 33. minutě hostující brankář Michal Bauer fauloval domácího hráče Marka a kopala se penalta, které se chopil střelec zápasu René Janoušek a s přehledem proměnil - 4:1. Tím také určil poločasové skóre, protože do konce půle již další góly nepadly.

Domácí Janoušek gólově řádil i po půli

I druhý poločas se hrál pohledný otevřený fotbal a diváci si přišli na další branky. V 56. minutě opět po rohu Pavla Kaliny René Janoušek, jenž číhal na zadní tyči, dovršil svůj hattrick a z voleje zvýšil - 5:1. Brzy poté v 60. minutě krásnou střelou z přímého kopu snížil dobře hrající režisér hostujícího celku Římova Martin Kollár - 5:2. Gólostroj pokračoval a v 68. minutě po průnikové přihrávce navyšoval skóre domácí Kubíček - 6:2. Poté následovala klidnějsí čtvrthodina zápasu. Což už neplatilo v 81. minutě, kdy nezastavitelný Janoušek po chybné přihrávce hostujícího obránce završil svůj čtyřgólový účet - 7:2. V 85. minutě donutil domácí Budějcký vyhraným soubojem mimo vápno hostujícího gólmana k odkopu, ale dobře hrající Tomáš Kroupa pohotově z "první" asi z 35 metrů přehodil vracejícího se brankáře a stanovil tak konečný výsledek zápasu - 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Římov hraje kombinační a pohledný fotbal za každého stavu. Nám tentokrát vyšlo téměř vše, na co jsme sáhli. I přesto, kdyby výsledek byl 13:7, nikdo by se nemohl divit. Musím pochválit soupeře za hru i za vystupování hráčů. Pro takovéhle zápasy ten okresní přebor hrajeme. Patřičně jsme si to užili a s diváky výhru oslavíme.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - K. Kubíček [-] , D. Budějcký [-] , D. Muzika [-] , L. Marek [-] , P. Kalina [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-]

TJ Sokol Římov
M. Bauer [-] - D. Pechánek [-] , J. Rytíř [-] , P. Žáček [-] , J. Štrajt [-] , F. Šmíd [-] , J. Martiš [-] , F. Kukačka [-] , M. Kollár [-] , P. Havlíček [-] , L. Froněk [-]

ŽK: 68. P. Maršík .
Hráči zápasu: P. Kalina , T. Kroupa , R. Janoušek .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - TŮMA Jiří (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Martin TESAŘ
Tip experta: remíza

Zde se potkávají dvě mužstva, které podle mého budou hrát na špici OP. Proto čekám vyrovnaný zápas a body se budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů