3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice zvládla lépe domácí zápas s Rudolfovem


Branky


18

Do Horní Stropnice na další mistrovské utkání přijelo mužstvo Rudolfova ve velmi improvizované sestavě. Vzhledem k tomu, že "A" mužstvo hrálo současně, nemohli hosté využít služeb žádného z pendlů. V sestavě se tedy objevil Jan Pech, který již dříve přerušil činnost, ale rozhodl se týmu vypomoci a koncem týdne byla obnovena registrace po roční pauze hráči Martin Pfleger. Příležitost tak dostali i hráči, kteří toho letos mnoho neodehráli. Na lavičce byl připraven do hry prakticky jen trenér Josef Dvořák. Za to tým z Horní Stropnice se sešel takřka v nejsilnější sestavě a hráči si chtěli připsat druhé podzimní vítězství na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty během prvních 45. minut

Do utkání vstoupilo hostující mužstvo z Rudolfova výborně. V pohybu a kombinaci, čímž domácí zaskočili a odměnou byla vedoucí branka v 6. minutě, kdy přečíslení a vysunutí vpřed proměnil podél vyběhnuvšího brankáře Filip Peiger, kterému se v posledních zápasech střelecky daří i za starší dorost v KP - 0:1. Dále pokračoval tlak hráčů z Rudolfova a jedna gólová šance střídala druhou. Hráči ale dopláceli na bídnou koncovku. Stejně tak i na domácí straně kdy po faulu na Kunágla byl zahráván přímý kop, ale se střelou Michala Fajfrlíka si poradil hostující gólman Keřka. Tlak hostů byl zastaven vyloučením Aleše Kroufka, který v 18. a 21. minutě na půlce zbytečně fauloval domácího Kunágla a po dvou žlutých kartách uviděl také červenou. Tím se obraz hry změnil, domácí svého soupeře zatlačili do defenzivy. Rudolfovští poctivě bránili a vyráželi do nebezpečných brejků. Z jednoho z nich postupoval sám na domácího brankáře Radek Zachara, gólmana se snažil přelobovat, ale ten při vyběhnutí mimo pokutové území zabránil brance rukavicí a byl následně v 38. minutě právem vyloučen. Zbytek poločasu dochytal zkušený matador z pole Jiří Maršálek. Tím se počet hráčů na hřišti vyrovnal. Ještě ve 40. minutě se dostal k hlavičce domácí Josef Nistor, ale jeho pokus skončil na břevně hostující branky a s dorážkou Haňury si už poradil hostující brankář.

Horní Stropnice předvedla ve druhé půli obrat ve skóre

V domácí brance do druhé půle nastoupil za vyloučeného brankáře útočník Tomáš Kořínek a podal výborný výkon. Několikrát domácí tým výrazně podržel. Hosté si v průběhu druhého poločasu vypracovali minimálně šest tutovek, které však trestuhodně zahodili a mimo vypracovaných šancí nepředvedli vůbec nic a v defenzivě občas působili až tragikomicky. To vyústilo v 61. a 67. minutě, kdy po dvou totožných situacích hostující celek z Rudolfova dvakrát inkasoval z kopaček velmi důrazného Jindřicha Haňury, který využil nedorozumění a nekomunikaci obrany hostů s vlastním brankářem a dvakrát propasíroval míč do branky - 2:1. Druhý gólový okamžik připravila nestárnoucí opora domácího celku Jiří Maršálek. V dalších šancích domácího týmu neuspěli postupně Haňur a Tošner. V 69. minutě se zaskvěl v brance i domácí Kořínek, který bravurně vytáhl střelu na zadní tyč. V 73. minutě opět zatrnulo domácím, když Radomír Zachara napálil míč do břevna. Bezduchý výkon hostujícího celku vygradoval v 85. minutě. To už hosté hráli vabank a po další zbytečné ztrátě na půlce, posadil stopera na zadek Miroslav Tošner a sólový nájezd s přehledem proměnil - 3:1. Hosté už stačili pouze v 90. minutě snížit po hlavičce Martina Pflegera, ale na víc jim nezbyl čas - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): V první fázi zápasu byli určitě hosté nebezpečnější. Takové štěstí jako v minulém domácím zápase s Římovem, aby nám tam vše spadlo, jsme tentokrát neměli. Každopádně ve druhé půli kluci zabrali a podařilo se výsledek otočit.

SK Rudolfov B
Josef Dvořák ( trenér ) a Petr Hlubocký ( vedoucí ): Z naší strany to byl zatím nejméně povedený zápas v OP a myslím si, že ani domácí nepředvedli žádný extra výkon. Naši chlapci si budou muset sáhnout do svědomí, jestli pro dobré výsledky dělají vše! Do celého rázu utkání zapadl i hlavní arbitr pan Karel Zevl, na jehož řízení zápasu a některé výroky, byl slušně řečeno " smutný pohled " ...



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - T. Kořínek [-] , M. Tošner [-] , M. Fajfrlík [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Žoček [-] , V. Dvořák [-] , M. Valenta [-] , J. Tušl [-] - M. Pfleger [-] , A. Kroufek [-] , F. Peiger [-] , M. Kocina [-] - M. Tušl [-] , R. Zachara [-]

ŽK: 18. A. Kroufek . ČK: 38. P. Brousek - 21. A. Kroufek .
Hráči zápasu: D. Chovanec , J. Haňur , J. Maršálek - F. Peiger .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zevl Karel - CHOVANEC Zdeněk (N), KRÝDL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Martin TESAŘ
Tip experta: výhra domácích

V Horní Stropnici je vždy horká půda, i ambiciózní Římov zde nechal ve druhém kole všechny body a vzhledem k tomu, že v posledním kole měli domácí hráči volno kvůli odloženému zápasu, budou nažhaveni a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů