6:2
(3:0)
57. J. Čada
71. J. Jírovec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny "B" si zastřílely, Úsilné si připsalo další vysokou porážku


Branky


14. J. Kostohryz , 23. J. Kostohryz , 34. J. Gažák (p.) , 52. D. Tisoň , 66. M. Valut , 66. M. Valut - 57. J. Čada , 71. J. Jírovec (p.)
18

Rezervní mužstvo celku TJ Spartak Trhové Sviny "B" přivítalo na domácím hřišti od začátku sezóny trápící se tým SK Úsilné. Utkání nabralo záhy očekávaný směr a domácí hráči i s pomocí "pendlů" z A-týmu nedali svému soupeři šanci a v pohodě dokráčeli k vysokému vítězství.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v moci domácího mužstva

Do zápasu vstoupili domácí hráči s menším nasazením než soupeř a začátek byl takový laxnější. Postupem času se ale hráči Trhových Svin začali dostávat do hry a z první vážnější šance vstřelili branku. Ve 14. minutě Tisoň dostal míč do běhu, předběhl svého strážce a nahrál Kostohryzovi před prázdnou branku - 1:0. Tato situace hru domácích ještě více zvedla a pár minut na to ve 23. minutě po pěkné fotbalové akci zakončoval znovu Jakub Kostohryz - 2:0. Ve 34. minutě zbytečně fauloval obránce hostí ve vápně Tisoně, který se snažil doběhnout přihrávku za obranu. Penaltu s přehledem proměnil Jan Gažák st. - 3:0. Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin.

Ve druhé části zápasu diváci viděli dalších 5 branek

Na začátku druhého poločasu v 52. minutě našel Gažák st. přesným centrem Tisoně, který zamířil hlavičkou přesně k tyči a navýšil skóre na čtyřgólový rozdíl - 4:0. Pět minut na to, kdy běžela 57. minuta zápasu, předvedlo Úsilné rychlý protiútok po pravé straně, hostující útočník dal přihrávku pod sebe na Jakuba Čadu a ten míč uklidil pod břevno - 4:1. Během pár minut přidali ale domácí dva rychlé góly. V 66. minutě po faulu na Tomka na hranici vápna se k míči postavil Martin Valut a z přímého kopu zamířil přesně k tyči za bezmocného brankáře Dufka - 5:1. Po rozehrávce hostí ve středovém kruhu uplynulo pár vteřin. Ve vápně hostující obrany si udělal prostor opět Martin Valut a přesnou střelou k tyči nedal ani v tomto případě gólmanovi šanci - 6:1. Hosté už do konce zápasu stihli pouze zkorigovat stav a to když v 71. minutě proměnil nařízený pokutový kop Jaroslav Jírovec - 6:2. Poté už se nic zásadního nestalo a zasloužené 3 body zůstali domácímu celku v Trhových Svinách.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Martin Valut ( hráč A-týmu ): Začátek nebyl z naší strany nijak zvlášť aktivní. Chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do hry. Po prvním vstřeleném gólu jsme hru zlepšili a zpřesnili. Do kabin jsme odcházeli za stavu 3:0 a věděli jsme, že zápas dotáhneme do úspěšného konce. Góly jsme vstřelili po pěkných akcích a doufám, že v podobné hře budeme pokračovat i nadále. Nejlepšího hráče bych zvolil Jana Gažáka st., který byl snad u všech našich gólů.




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - J. Gažák [-] , M. Němec [-] , D. Tomek [-] , T. Kápar [-] , F. Štrachal [-] , J. Kostohryz [-] , F. Pavel [-] , V. Graňo [-] , D. Tisoň [-] , J. Vodička [-]

Úsilné
L. Dufek [-] - V. Dolejšek [-] , J. Vondřich [-] , Z. Německý [-] , P. Brůžek [-] , O. Samek [-] , J. Kuchař [-] , J. Jírovec [-] , P. Kaše [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-]

ŽK: 73. M. Valut , 81. F. Štrachal - 54. Z. Německý .
Hráči zápasu: J. Kostohryz , M. Valut .
Místo: Slavče. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - MORONG Štefan (N), VAZAČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Martin TESAŘ
Tip experta: výhra domácích

Trhové Sviny je pro mě úplná neznámá. Ale vzhledem k trápícímu se soupeři z Úsilného, které si v posledním kole připsalo vysokou prohru na domácím poli od Neplachova, si myslím, že domácí budou bodovat v tomto zápase naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích