0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice berou tři body


Branky


14

Tatran Červená Řečice v sobotu odpoledne hostil Jiřice. Domácí sice v minulém kole zvítězili vysoko 8:3, ale jiřičtí si tento zápas pohlídali a na těžkém terénu si jako minulý víkend připisují výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel opět osvědčený sniper Sadský

Utkání začalo z obou stran poklidným tempem. Domácí sázeli na dlouhé nakopávané balony na domácího Obrance, překopávali jiřickou zálohu. V 8. minutě na půlící čáře získal míč jiřický Řezáč, který zatáhl balon 8 metrů za půlku a střílel z dálky, trefil krajní tyč a odražený balon zakončil hlavou Sadský. Tři minuty poté po kombinační hře z prostředka vyplul Jirků do levé strany a nahrávkou mezi obranu získal míč opět Sadský. Ten šel sám na branku, ale zakončil mimo tři tyče. Druhý gól hostů padl ve 38. minutě, když z pravé strany Řezáč poslal míč Zachovi. Jeho centr na vápno našel Křepinského, ten zakončoval z první jen do gólmana a odražený balon dorazil Jirků. Gólové šance domácích pokryl s přehledem jiřický gólman Zabloudil.

Hosté udeřili ještě dvakrát

Druhý poločas začal opět v poklidu, hrála se vyrovnaná hra s menší převahou Jiřic. V 61. minutě na vápně kopal Jirků přímý kop po faulu. Trefil stojícího Sadského, od kterého se míč odrazil na zadní tyč. Řečice poté otevřela hru, hrál se fotbal nahoru dolů bezhlavě. Hosté opět utkání uklidnili. Poslední gólovou akci odstartoval střídající Plaček, jenž zatáhl balon po straně. Obehrál tři domácí hráče ve vápně a poslal míč na Davida Vincence. Vytáhlý stoper zakončil mač čtvrtým gólem.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Aldorf [-] - V. Pulda [-] , T. Obranec [-] , O. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , P. Pavelka [-] (89. A. Javorský [-] ) , T. Novák [-] (51. O. Plachý [-] ) , J. Brázda [-] , D. Krajhanzl [-] , J. Dýnek [-] , Z. Káva [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Křepinský [-] (63. J. Plaček [-] ) , R. Čepl [-] , T. Jiroušek [-] (63. P. Novák [-] ) , J. Vincenc [-] , M. Jirků [-] (63. D. Vincenc [-] ) , V. Zach [-] , J. Dvořák [-] , M. Sadský [-] (63. J. Mihulka [-] ) , P. Příhoda [-] , J. Řezáč [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUČERA Jakub - GAUPMANN Vít (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Patrik Kumžák
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že i když Červená Řečice má výhodu domácího prostředí a vrátil se útočník Obranec, tak si Jiřice výhru vzít nenechají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích