Oslavy postupu proběhly ještě na hřišti i s fanoušky, říká hráč posledního kola Oliver Vacovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je to šestý hráč Slovanu Kamenice n/L, Oliver Vacovský. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Olivere, gratuluji k výhře v sestavě posledního kola Poutník ligy v této sezóně. Co na to říkáš?
Ahoj děkuji, moc si toho vážím.
V Jiřicích jste vyhráli 7:0 a zajistili si tak první místo k tabulce. Gratuluji k postupu do I. B třídy! Mohl bys nám utkání zhodnotit?
Do zápasu jsme šli jako favoriti, ale i přesto panovala jistá nervozita, protože šlo o všechno. Na hřiště jsme vlítli a hned ze začátku se nám povedlo vstřelit tři góly, po kterých už si myslím bylo téměř rozhodnuto. Ještě musím určitě vyzdvihnout fanoušky, kteří byli úžasní!
Sám si k výhře přispěl brankou? Popíšeš nám tu gólovou akci?
Dostal jsem přihrávku na velké vápno, po kličce se mi balón lehce se štěstím odrazil ve směru pohybu a sám před gólmanem jsem zakončoval levou na zadní tyč.
V sestavě roku se objevil Ondra Přívratský, Štěpán Jačo a Radim Měkuta. Budeš hlasovat?
Ano určitě budu! Ale bude těžké se rozhodnout pro koho, protože všichni tři, a i celý zbytek týmu, předvedli výborné výkony.
Chystáte letní přípravu ve větším zápřahu kvůli B-třídě?
Letní přípravy probíhají vždy společně s áčkem, takže náročnost nebude přizpůsobena jen postupu do B-třídy, ale určitě tam větší motivace bude.
Už jste pořádně oslavili postup? Proběhla už dokopná?
Ano oslavy proběhly ještě na hřišti po zápase společně s fanoušky a následně jsme jeli rovnou na dokopnou, kde jsme ještě vše zapili.
Který sportovec je pro Tebe největší inspirací?
Nemám jednoho sportovce, ale mezi mé nejoblíbenější patří například Lionel Messi nebo Bernardo Silva.
Sparta nebo Slavia?
Slavia
Jaký je tvůj největší sportovní zážitek?
Největší zážitek asi, když jsme se byli s bráchou a taťkou podívat živě na Bayern Mnichov, ale nejvíce emocionální pro mě jsou právě tyhle týmový úspěchy, ať už tahle sezóna nebo minulá sezóna, kde se nám s dorostem povedlo postoupit do Krajské soutěže, na to nikdy nezapomenu.
Olivere, děkuji za rozhovor a ještě jednou gratuluji k postupu!
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.