Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice rozhodly už v první půli, hattrickem se blýskl Přemek Sládek


Branky


5. F. Funda , 8. P. Sládek , 13. P. Sládek (p.) , 37. P. Sládek , 78. P. Hovorka , 84. L. Němeček - 54. V. Říha , 87. J. Škarda
19

Junior opustil poslední příčku, Sezimák porazil hned čtyřbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí si byli vědomi, že v tomto utkání se musí bodovat za plný počet, protože se před utkáním nacházeli na posledním místě. Začátek utkání byl z jejich pohledu z říše snů, protože hned v 6. minutě po výkopu Lízala prodloužil hlavou Krýsl na Noska, který to dal před branku a Funda dává na 1 : 0. V 8. minutě výstavní střelou z trestného kopu dává Sládek na 2 : 0.

 

V 9. minutě měl plné ruce práce Lízal po dělovce Hoffmana. Ve 12. minutě Funda poslal do vápna Hovorku, který byl faulován a Sládek se z penalty nemýlil a zvyšuje na 3 : 0. Poté domácí polevili a hosté na 20 minut převzali iniciativu. Kopali velké množství trestných kopů, ale do žádné gólovky to nevedlo. V 21. minutě tečovanou střelu hostujícího Říhy z vápna Lízal nadvakrát vyřešil. Až v 35. minutě zahrozili zase domácí Noskem a jeho střelu z úhlu vyrazil golman na roh. Sládek přímo z rohu trefil zadní tyč. V 37. minutě Sládek si rozehrál ze středu hřiště akci přes Noska, který mu přihrávku vrátil do vápna a zvyšuje na 4 : 0.

 

Druhý poločas

První desetiminutovka druhé půle opět patřila hostům, kterou dokázali zúročit v 54. minutě po rohovém kopu hostujícím Říhou na 4 : 1. Další tlak hostí už domácí nedovolili a v 79. minutě Němeček ve slibné pozici ve vápně přihrál ještě lépe postavenému Hovorkovi a ten zvyšuje na 5 : 1. V 84. minutě si Němeček po uvolnění do vápna Sládkem posadil obránce na zadek a zvyšuje na 6 : 1. Koncentrace domácích zřejmě už polevila a hosté ji v 88. minutě využili, když domácí obranu doslova vyšachovali a upravili výsledek  Škardou na konečných 6 : 2.

 

Stats

Rohy: 3 : 6.

Střely na branku: 9 : 4.

Střely mimo branku: 3 : 3.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Krýsl [-] (61. J. Máška [-] ) , J. Nosek [-] (76. L. Němeček [-] ) , M. Říha [-] , T. Zelenka [-] , P. Sládek [-] , O. Šimek [-] , P. Hovorka [-] , F. Funda [-] (83. V. Peroutka [-] ) , R. Kočí [-] , M. Čapek [-] (85. D. Petráň [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - M. Pavelka [-] , P. Nikl [-] (46. D. Hladík [-] ) , V. Bouška [-] , V. Hoffmann [-] , J. Škrábek [-] , J. Škarda [-] , V. Podroužek [-] (46. P. Sazma [-] ) , J. Bartáček [-] , V. Brůžek [-] , V. Říha [-]

ŽK: 23. M. Říha , 43. R. Kočí , 46. P. Sládek - 33. V. Bouška , 63. V. Hoffmann .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:44

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Strakoničtí musí zabrat a v tomto utkání body snad vydřou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů