Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhru připravil Jiřice nápor domácích v posledních minutách


Branky


18

Jiřice vyrazily do Černovic s jasným cílem, vyhrát. V prvním poločase se však pouze dotahovaly na svého soupeře. To, co se ale nepodařilo v poločase prvním, to klaplo ve druhém. Vedení čvrt hodiny před koncem vzbuzovalo velkou naději na plný bodový zisk, jenže domácí byli proti a díky velké útočné aktivitě za pět minut dvanáct vyrovnali. Tenhle zápas tak vítěze nepoznal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přetahovaná ze strany na stranu vítěze neurčila

Zápas začal za slunečného a větrného počasí, ve kterém byli z počátku lepší domácí. Hráli lépe ve středu hřiště a svým důrazem dostávaly Jiřice pod tlak. Odměnou jim byla branka z dobře zahraného rohového kopu. Nutno podotknout, že ty měli domácí nacvičené a z dalšího takového zazvonilo břevno Zabloudilovy branky. Pak se osmělili i hosté, kteří využili několika nákopů, se kterými i vinou nepříjemného sluníčka měla domácí obrana problémy. Gólově se ale prosadil až D. Vincenc, když se po autovém vhazování uvolnil a prostřelil vyběhnuvšího brankáře Pistulku. Nakopávané balóny však uměli i domácí a jeden z těch propadnutých si za obranou našel aktivně hrající Š. Paclík a poslal Černovice zpět do vedení. Do poločasu však bylo znovu srovnáno, když se ke sraženému trestnému kopu dostal na zadní tyči J. Vincenc a z úhlu trefil odkrytou branku soupeře.

Vedení Jiřic trvalo do 90. minuty, kdy udeřil střelec Pěnka

V druhém poločase byly Jiřice o něco lepším týmem, leč pohledný fotbal se nehrál. Brankáře domácích nejprve vystrašil ránou z úctyhodné vzdálenosti P. Příhoda a o pár minut později neproměnil samostatný únik R. Jůzl. Síť domácí branky se jiřickým přeci jen podařilo rozvlnit, když se podobně jako v prvním poločase uvolnil D. Vincenc a z úhlu prostřelil brankáře Pistulku. Pojistku pak měl na hlavě ve vápně osamocený M. Jirků, ale zakončit nedokázal. V závěru vrhli domácí všechny síly včetně brankáře do útoku a přišel trest. Na malém vápně osamocený R. Pěnka se hlavou nemýlil a v devadesáté minutě stanovil konečný výsledek na 3:3.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dneska jsme začali hrozně, důraz soupeře a po větru nakopávané balóny nám v první půli dělaly velké problémy. Druhá půle byla z naši strany lepší a mohli jsme z toho vytěžit více než pouze jednu branku. Nicméně ani tak to pro diváka nebyl žádný pohledný zápas. Soupeř v druhém poločase příliš šancí neměl a o to více gól z poslední minuty mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , J. Kos [-] (90. R. Pěnka [-] ) , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , M. Buček [-] , V. Hůlka [-] , T. Hlásek [-] , J. Filípek [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (46. R. Jůzl [-] ) - M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] (85. D. Čepl [-] ) , J. Jůzl [-] - D. Vincenc [-] , J. Dvořák [-] - Z. Čermák [-] (80. P. Novák [-] ) , F. Jiřík [-]

ŽK: 41. J. Dvořák , 65. J. Jůzl .
Hráči zápasu: Š. Paclík - J. Dvořák , D. Vincenc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - VOŠAHLÍK Karel (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 19:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:41
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Černovicím se teď podařilo po dlouhé době zase vyhrát, jenže dokazovat, že to nebyla náhoda budou proti Jiřicím, které mají velkou kvalitu. Tady se asi výhry domácích nedočkáme.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:05

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů