EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 14.10.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Další nevyzpytatelné kolo v Poutník lize zamíchalo kartami natolik, že hledat favority a outsidery jednotlivých zápasů se znovu jeví jako nadlidský úkol. Nejočekávanějším zápasem je pochopitelně TJ Tatran Červená Řečice-TJ Start Lukavec, tedy střetnutí prvního proti druhému, ani další duely ale nebudou, co do kvality, zaostávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

O obou týmech se dá říct, že by už potřebovaly zase naplno bodovat. Ústrašín má trochu problémy s kádrem a zvlášť proti Speřicím tenhle faktor rozhodne.

Tip experta: 1 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Hodně bude záležet na tom, v jaké formě hosté v Plačkově nastoupí. Ti jsou totiž schopní jednou převálcovat favorita soutěže a podruhé se protrápit celým zápasem proti outsiderovi. I proto věřím, že porazit Žirovnici je v našich silách.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Kamenice nad Lipou je letos na domácím hřišti nepřesvědčivá. Schválně jak si tady poradí s Čejovem, vyhrát by ale tentokrát měla.

Tip experta: 1 63 - 16 - 21 %
Komentář experta:

Hodně nečekaný šlágr kola. Tady bude rozhodovat nikoliv fotbalová kvalita, kterou mají oba dva týmy téměř stejnou, ale domácí prostředí. Na hřišti v Červené Řečici se body dělají hodně těžko.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Černovicím se teď podařilo po dlouhé době zase vyhrát, jenže dokazovat, že to nebyla náhoda budou proti Jiřicím, které mají velkou kvalitu. Tady se asi výhry domácích nedočkáme.

Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Hodní Cerekev už zase patří do čela soutěže, zatímco Obrataň stejně jako loni bojuje o holou existenci v Poutník lize. Cokoliv jiného než výhra hostů by tady bylo překvapení.

Tip experta: 1 84 - 5 - 11 %
Komentář experta:

Maraton už se zase začíná pomalu propracovávat k čelu, k tomu ale potřebuje další výhry a jednu takovou přidat ideálně hned tento víkend s Pacovem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Zeman 5
2. Lukáš Loukota 5
3. Jolana Hnátová 5
4. Stanislav Prokop 5
5. Lenka Novotná 5
6. Václav Prchal 5
7. Michal Mička 5
8. Pavel Šiška 5
9. Tomáš Filípek 4
10. Jakub Mach 4
11. David Vincenc 4
12. Jiří Jetmar 4
13. Lukáš Novotný 4
14. Patrik Macháček 3
15. Jan Přibyl 3
16. Pavel Nápravník 3
17. Hynek Novák 2
18. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.