Stanislav Hladík (hladikfoto.cz)

Reportáž

Zápas o jediné brance

17.03.2022 14:17 Divize A 12

Oba týmy se momentálně pohybují ve spodních patrech tabulky. Na úvod sezóny v Berouně vyhráli domácí, od toho zápasu ale v devíti zápasech nebodovali. Hradečtí přezimovali na 12. místě, pouze dva body za Soběslaví. Beroun byl na předposledním místě před Hořovicemi o bod. Po tomto zápase se oba týmy v tabulce posunuly, kdo a jak se dozvíte v tomto článku.


Reportáž

FOTO: Nová Bystřice zdolala doma Slavonice


V prestižním zápase mezi Novou Bystřicí a Slavonicemi viděli diváci pět branek. O jednu lepší byla domácí Jiskra.


Reportáž

FOTO: V souboji nováčků vyhrál Neplachov na hřišti Buku


Oba nováčci  hrají v soutěži důstojnou roli, Neplachov je dokonce druhý, Buk se pohybuje v polovině tabulky. Hosté z Neplachova potvrdili lepší tabulkové postavení a vyhráli 2:1.


Reportáž

FOTO: Mariánky si vzaly vedení v Jindřichově Hradci zpátky a už ho nepustily

03.06.2019 11:57 Divize A 19

Dlouhá cesta čekala na hráče Mariánských Lázní, kteří zajížděli do dalekého Jindřichova Hradce. Hosté šli brzo do vedení, o které ale přišli a druhý poločas měli co dohánět. Tříhodinová cesta nebyla zbytečná, neboť ve druhém dějství dovolili domácí svému soupeři hned tři góly a body se tak projely zpět do karlovarského kraje.


Reportáž

FOTO: Plavsko zdolalo Strmilov v posledních minutách zápasu


Fotbalisté Plavska slaví tři body. V utkání proti Strmilovu šli domácí díky trefě Heřmánka do vedení, hosté ale stačili do přestávky srovnat. Ve druhém poločase dokázali domácí nastřílet ještě tři branky a dovézt zápas do vítězného konce. Dvěma góly se o to velkou měrou zasloužil Kaštánek.


Reportáž

Řečice udělali krok k záchraně domácí výhrou


Kardašova Řečice udělala důležitý krok k záchraně, když na domácím hřišti porazila tým Mladé 3:1.


Reportáž

FOTO: Buk deklasoval rezervu Včelnice 5:0


Buk natáhl sérii výher a ve třetím jarním kole dokázal na domácí půdě přehrát Novou Včelnici v poměru 5:0. Soupeř z Včelnice kladl odpor především v první půli, ve druhé se ale dvakrát trefil Jaroš, jednu branku přidal Opička a Jasanský a o výsledku bylo rozhodnuto. 


Reportáž

Atraktivní utkání v Nové Včelnici přineslo dvě branky. Lišov si odváží bod za remízu


Lišov přijel Nové Včelnici vrátit porážku z úvodního kola. Domácí však výkonostně rostou


Reportáž

FOTO: Čížová nasázela šest kousků Jindřichovu Hradci

28.10.2018 01:53 Divize A 32

Jindřichův Hradec měl šňůru čtyř vyhraných zápasů, o kterou přišel minulé kolo v Tachově. Své dobré vystupování mohl nyní předvést proti Čížové. Ta má ale kvalitní kádr a zkušené fotbalisty. Dal se tak čekat vyrovnaný zápas. Hrálo se nahoru dolů, ale úspěšnější byli hosté.


Reportáž

FOTO: Plavsko ztratilo dvoubrankový náskok, s Novou Včelnicí bere bod


Plavsko - Velkým dramatem končilo nedělní utkání Plavska s Novou Včelnicí. V prvním poločase tomu ale nic nenasvědčovalo. Domácí vedli o dvě branky a zdálo se, že si náskok pohlídají. Hosté však hru zlepšili, vyrovnali a v nastavení málem utkání otočili. Poslední Plavsko tak po dlouhém čekání opět bodovalo.


Reportáž

FOTO: Nová Včelnice předvedla výkon jako z úvodu sezóny, hosté se mohli dostat na dostřel, ale pokutový kop zůstal nevyužitý


Domácí vletěli do zápasu velmi tvrdě a fyzickou hrou přehrávali soupeře. Na zápase nechyběl se svým fotoaparátem skvělý fotograf Stanislav Hladík.


Reportáž

FOTO: Dobříš přišla o vedení a Jindřichův Hradec dotáhl zápas do vítězného konce

14.10.2018 23:03 Divize A 33

Stoupající forma Jindřichova Hradce je znát, o čemž se nyní přesvědčila Dobříš. Ta sice vedla, ale do poločasu si nechala vyrovnat. A jelikož byla druhá půle v režii hostí, tak nakonec odjížděla s prázdnou.


Reportáž

Suchdol opět vyhrál


Kardašova Řečice uvítala na svém hřišti rozjetý Suchdol. Suchdol se po vítězství dostal na první místo tabulky 


Reportáž

FOTO: Admira i nadále nepoznala chuť porážky, tentokrát to odnesl Jindřichův Hradec

09.09.2018 16:18 Divize A 34

Dosud neporažená Admira zajížděla na hřiště Jindřichova Hradce, který má jen tři body. Pražský celek byl v roli favorita, kterou potvrdil. Domácí nenasadili do branky Hulíka, ale Hejníčka a to se jim stalo osudným.