M. Toman 80.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o jediné brance


Branky


80. M. Toman
12

Oba týmy se momentálně pohybují ve spodních patrech tabulky. Na úvod sezóny v Berouně vyhráli domácí, od toho zápasu ale v devíti zápasech nebodovali. Hradečtí přezimovali na 12. místě, pouze dva body za Soběslaví. Beroun byl na předposledním místě před Hořovicemi o bod. Po tomto zápase se oba týmy v tabulce posunuly, kdo a jak se dozvíte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Důležité úvodní jarní kolo začali oba soupeři opatrně s vědomím toho, že se jedná ryze o záchranářský souboj. V domácí sestavě se před samotným utkáním řešili starosti ohledně sestavy, kdy v týdnu vypadl kapitán Filip Votava a dva hráči nastoupili s mírnou teplotou. Nervozita z utkání trochu více svazovala nohy hradeckým, avšak ani ze strany Berouna to nebyl bůhví jaký výkon. Hra odpovídala prvnímu jarnímu utkání po dlouhé zimní pauze. K vidění byla spousta nepřesností a zkažených přihrávek, kombinace u obou celků vázla. Mírnou územní převahu měli v prvním dějství berounští, avšak vyloženou brankovou příležitost si nevytvořili. Domácí zlehka zahrozili díky několika rohovým kopům, ale hostujícího brankáře žádnou vyloženou šancí také neohrozili. 

Domácí byli nakonec těmi šťastnějšími

Do druhé půle nastoupili aktivněji domácí, více se tlačili před soupeřovu branku avšak stálo při nich také štěstí kdy jednou domácí Fical vykopával míč směřující za již překonaného Hulíka a jednu nebezpečnou střelu zablokovali domácí stopeři. V posledních dvaceti minutách se projevila lepší fyzická připravenost hradeckých kteří se usadili na půlce soupeře a obléhali jeho pokutové území. Síť v hostující brance se rozvlnila ale až v 80. minutě po tvrdé střele novice Škardy, tu ještě hostující gólman stačil vyrazit, avšak pouze do prostoru kam nabíhal domácí kanonýr Martin Toman který už míč do sítě dopravil - 1:0. Závěr si již domácí pohlídali a tak v né moc pohledném utkání získali důležité body do tabulky. 

Berounští po tomto zápase okupují poslední místo, jelikož Hořovice naplno bodovali v Plzni na Doubravce. Jindřichův Hradec se posunul o jedno místo vzhůru před Soběslav, která doma ztratila všechny body proti Sedlčanům. V dalším kole Beroun přivítá silný a ambiciózní Lom. Jindřichův Hradec se jede pokusit vyloupit Sedlčany.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - R. Mischnik [-] , J. Škarda [-] , M. Toman [-] (83. M. Distel [-] ) , P. Fical [-] , F. Waník [-] , M. Janák [-] (74. M. Völfel [-] ) , A. Vaš [-] (86. O. Nováček [-] ) , O. Blažek [-] , A. Šmíd [-] , P. Koktavý [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - P. Pipiška [-] , T. Lhotka [-] , I. Tapasov [-] , J. Krůta [-] , D. Lacina [-] (83. D. Poslední [-] ) , M. Horel [-] (66. D. Počta [-] ) , O. Knyazev [-] , L. Landa [-] , J. Počta [-] , I. Bilotserkovets [-]

ŽK: 69. M. Janák - 73. D. Lacina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - VOJTĚCH Lukáš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: výhra domácích

Beroun bude mít, co dělat, aby se dostali ze spodních příček tabulky a ani první zápas letošního roku jim nepomůže se zvednout a proto tipuju vítězství domácích.

Tip: výhra domácích