1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji nováčků vyhrál Neplachov na hřišti Buku


Branky


18

Oba nováčci  hrají v soutěži důstojnou roli, Neplachov je dokonce druhý, Buk se pohybuje v polovině tabulky. Hosté z Neplachova potvrdili lepší tabulkové postavení a vyhráli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Do posledního utkání podzimu jsme šli s tím, že si chceme udělat hezkou dokopnou, takže jsme v Buku chtěli uspět. Jako poděkování našim skvělým fanouškům jsme zajistili na utkání autobus, abychom mohli jet všichni spolu a případnou výhru a dokopnou slavit už cestou. Nicméně o síle domácích na jejich hřišti jsme věděli. Buk začal podzimní část skvěle, na svém menším hřišti odehrál velmi dobré utkání a bodoval i proti silným soupeřům. Takže respekt tam byl. A možná z počátku až moc velký. Domácí vstoupili do utkání agresivně a v rychlosti. Nám chvilku trvalo, než jsme se s tím srovnali a dokázali předvádět taky „naši“ hru. Gól, který jsme inkasovali, vyplynul právě ze stylu domácích, když jsme v obraně špatně zpracovali jeden z dlouhých nákopů a v podstatě namazali v pokutovém území kapitánovi domácích, který byl ve správný okamžik na správném místě a touto nabídkou nepohrdl. Z první napálil balón do sítě – 1:0. Pak jsme se postupně srovnali s menším hřištěm a pokoušeli jsme se kombinačně dostat do zakončení. Myslím, že jsme pak byli častěji na balónu a byli fotbalovější, ale nedokázali jsme se prosadit gólově, i když šance byly. Do nich se dostávali především Tomáš Hindy a Ondřej Dvořák. A jak už bývá tradicí, na gól potřebujeme těch šancí relativně dost. V první části jsme žádnou neproměnili, a to i díky gólmanovi domácích, který skvěle četl hru. Takže do šaten odcházeli šťastnější domácí, kteří byli přímočařejší a dokázali skórovat po naší chybě. My jsme své možnosti nevyužili.

Hosté skóre otočili

V druhé části jsme si vypracovali dvě velice pěkné příležitosti hned po nástupu, když jsme se po rychlé akci z pravé strany dostali ke střele a k dorážce. Ale ani tu Ondřejovi Dvořákovi domácí gólman Lukáš Vondrák za své záda nepustil. Poté měli možnost dvakrát skórovat domácí a utéct tak na rozdíl více branek, a to vždy ze standartních situací. První šance přišla po standartce z prostoru mezi vápnem a rohovým praporkem, když na centr malém vápně vyskočil nejvýš jeden z domácích borců, a balón po prudké hlavičce olízl břevno Dvořákovi branky. Druhá možnost přišla z kopaček Petra Jaroše, který z přímého volného kopu z cca 20 metrů parádně zakroutil balón přes zeď a Marek Dvořák měl co dělat, aby konečky prstů vytáhl balón alespoň na spojnici a následný roh. Z toho však nebylo nic. Naopak, přišel náš rychlý protiútok a výhodu rohového kopu jsme po skluzu obránce domácích, který zblokoval přihrávku před branku měli my. Z rohu se prosadil kapitán David Štěcha. Jeho hlavičku pak pohotově usměrnil do sítě těsně před gólmanem domácích Vondrákem střídající Michael Hruška – 1:1. Inkasovaný gól přeci jen zamával se sebevědomím domácích a my vycítili šanci na obrat. To se povedlo asi 10. min. pro vyrovnávacím gólu. Akci rozjel Pavel Dušák a balón tak putoval od pravého obránce přes Ondru Dvořáka k Tomáši Hindymu, který pak opět přesně přihrál už do šestnáctky na nabíhajícího Ondřeje Dvořáka a ten se již v další šanci nemýlil. Balón uklidil z první za záda skvěle chytajícího Lukáše Vondráka – 1:2. V dalších minutách jsme byli stále aktivnější než domácí a dvakrát zahrozili. Nebezpečné střely Davida Štěchy i Jardy Hrušky však lapil dobře postavený gólman domácích. V 82. min. jsme ještě měli možnost přímého volného kopu z prostoru kruhu u velkého vápna. Vondrák byl však opět dobře postavený a technickou střelou Jardy Hrušky se překvapit nenechal. V tuhle chvíli už všichni chtěli zakončit podzim vítězně. Celý tým šlapal a nevypustil jediný souboj. Utkání se tak povedlo dotáhnout do vítězného konce. A to díky povedenému týmovému výkonu a dvěma gólům v druhém poločase.

 

Napsal Lukáš Blažek - TJ Sokol Neplachov



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Václav Picka - předseda klubu: V sobotu dopoledne nevládlo moc fotbalové počasí. První poločas za stálého deště lépe rozehráli domácí, kteří v 10 min šli do vedení a dále měli více ze hry. Bohužel se nepovedlo vedení navýšit. Po přestávce přestalo pršet a soupeř začal stupňovat tempo. Po několika po sobě jdoucích rohových kopech vyrovnal v 57 minutě na 1-1. Hosté byli dále na koni, ale domácí s nimi začali držet tempo. Po nepřesném odkopu umožnili domácí hostům jít do přečíslení a ti tuto šanci využili. Bylo to 1-2. Domácí se snažili zápas vyrovnat, šli do většího rizika, ale bohužel se se stavem do konce utkání už nic nestalo. Celý zápas se hrál na těžkém terénu. Hosté se předvedli ve velmi pěkném světle a vzali s sebou na poslední podzimní zápas i pořádnou partu fanoušků. Už se těšíme na jarní odvetu na nové hřiště do Neplachova.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: Myslím, že jsme o ten gól byli lepší a jsme rádi, že se nám podařilo tenhle zájezd ozdobit dobrým výkonem a především třemi body. Fanoušci tak určitě nelitovali, že i v nevlídném počasí jeli s námi. A bylo se na co dívat, k čemuž svým výkonem a nasazením přispěly oba týmy. Jinak z druhého místa po podzimu tu máme samozřejmě všichni obrovskou radost. Určitě to od nováčka nikdo nečekal. Zároveň je to odměna pro celý tým. A to nejen pro hráče, ale i pro všechny, co se tu o to starají. Ať jsou to trenéři, správce, Obec Neplachov ale i „holky za pultem“ a samozřejmě i fanoušci, kteří nám fandí na každém utkání a užívají si to s námi. Děkujeme za podporu!



Sestavy



TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Svobodný [-] , J. Láník [-] - J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] (46. M. Hruška [-] ) , D. Štěcha [-] , J. Švec [-] - T. Hindy [-] , O. Dvořák [-] (79. O. Čada [-] ) - P. Dušák [-] , L. Sobota [-]

ŽK: 39. O. Jasanský - 69. T. Hindy , 84. D. Štěcha .
Hráči zápasu: O. Jasanský - M. Hruška , O. Dvořák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - CRKVA Robert, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza