Atraktivní utkání v Nové Včelnici přineslo dvě branky. Lišov si odváží bod za remízu


Branky


18

Lišov přijel Nové Včelnici vrátit porážku z úvodního kola. Domácí však výkonostně rostou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bojovného zápasu branku nepřinesl

Zajímavý souboj přineslo 16.kolo. Na hřiště do Nové Včelnice zavítal Lišov. Domácí tým zaznamenal na podzim výkyv v jednotlivých výkonech, který je stál v pár zápasech důležité body, ale vypadá to, že do jarní části nastoupila Včelnice tak ja jí známe, tedy pečlivě připravená na soupeře a odhodlaná na hřišti nechat vše. Na druhé straně Lišov, měl dva důvody proč dnešní zápas vyhrát. Jedním bylo odčinění domácí prohry proti Chýnovu a druhý možná ještě větší. Vrátit Nové Včelnice nelichotivou domácí prohru 1:5. Hosté měli v posledních dvou utkání horší start, ale tentokrát se jim vstup do zápasu podařilo zlepšit. Oba týmy vyznávají fyzicky náročný fotbal, proto se dal očekávat souboj o každý centimetr hřiště. V prvním poločase měla více ze hry Včelnice, podařilo se jí hosty mírně přehrávat a vytvořit si více šancí pro vstřelení branky. Ačkoliv se hrálo atraktivní utkání tak první poločas branku nepřinesl a v jeho průběhu hosté srovnávali tempo hry.

První branka padla již po minutě hry ve druhém poločase

Díky své výkonosti v prvním dějství nastoupili domácí do toho druhého ještě odhodlaněji. Chtěli Lišov překvapit rychlou brankou v úvodu poločasu, ale byli to naopak hosté, kteří se radovali již po minutě hry. Ve 46. minutě udeřil kapitán týmu Daniel Bouchal a poslal Lišov do vedení 0:1. Hosté ve druhém poločase srovnali hru a hrálo se velice vyrovnané utkání. Srovnání přinesla 55.minuta kdy si Ondřej Blažek vzal míč hned na polovině hřiště a z protiútoku si dokráčel až pro vyrovnávací branku 1:1. Hned po tomto vyrovnávacím gólu mohl jít Lišov znovu do vedení , ale Červenka orazítkoval pouze tyčku. Další minuty zápasu, byly pro oko diváka atraktivní jako kdyby se jednalo o rozdělení posledních tří bodů do tabulky. Disciplinovaný výkon předváděly oba týmy, nikdo se nechtěl dopustit chyby, která by je stála branku. Každá další by totiž v tomto zápase mohla být rozhodující. Ačkoliv jsme ještě viděli několik zajímavých šancí, žádná gólem neskončila a oba týmy si odnáší bod za remízu 1:1. Utkání se sehrálo na vysoké úrovní a je jasné, že oba týmy se budou chtít poprat o ty nejvyšší stupně.  



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda - trenér: Po zápase ve Veselí, jsme na tom byli dobře psychicky a dobrá nálada nás neopustila celý týden. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, ale byli jsme odhodlaní vyhrát. V prvním poločase jsme byli lepší, škoda, že se nám nepodařila dát první branka. Do druhého poločasu jsme chtěli svou aktivitu ještě navýšit, ale inkasovali jsme hned po minutě hry. Pak se nám podařilo srovnat na 1:1 a hrálo více vyrovnaně, žádný tým se nechtěl dopustit chyby. Je to škoda, dneska jsme rozhodně měli na vítězství, ale kluci předvedli znovu dobrý výkon a doufám, že na to navážeme i v dalších zápasech.

SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: Tentokrát se nám podařil lepší vstup do zápasu než v předchozích zápasech. Domácí hráli velmi dobře, mají rychlé hráče. Nepodařilo se nám navýšit vedení a domácí z protiútoku srovnali. Hned po rozehrávce jsme mohli jít do vedení, ale Červenka trefil pouze tyčku. Smeknout musím před trojicí velmi mladých rozhodčích, kteří slyšeli v dnešním zápase mnoho vulgárních nadávek ze strany domácích a nejen fanoušků.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ONDŘEJ Adam, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2019 10:15
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Hodnocení zápasu
8. 4. 2019 17:10
Pane Kupka, a tak proc si neudelate zkousky na rozhodciho a nepiskate sam? Takove chytraky mam nejradsi. Kazdy preci dela chyby.. A jestlize vase chovani (fanousku i hracu samotnych) bude i nadale vuci rozhodcim stejne, tak uplne nepocitejte s oblibou ze strany rozhodcich..
Konec koncu je tomu dukazem vase lonska ucast v KP, kde vzpomente na prvni zapasy( x zlutych karet a cervene karty za nesportovni chovani)..
Fotbalu a fandeni zdar, obzvlaste tomu slusnemu!

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají nevyzpytatelné výsledky, ale my chceme odčinit domácí prohru s Chýnovem i podzimní porážku od Včelnice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích