Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:30

28.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mariánky si vzaly vedení v Jindřichově Hradci zpátky a už ho nepustily


Branky


19

Dlouhá cesta čekala na hráče Mariánských Lázní, kteří zajížděli do dalekého Jindřichova Hradce. Hosté šli brzo do vedení, o které ale přišli a druhý poločas měli co dohánět. Tříhodinová cesta nebyla zbytečná, neboť ve druhém dějství dovolili domácí svému soupeři hned tři góly a body se tak projely zpět do karlovarského kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřicháč otočil nepříznivý stav

Mariánky se z dlouhé cesty rychle oklepaly a hned v 5. minutě šly do vedení, kdy roh Lukáše uklidil hlavou Lattisch - 0:1. Byl to právě Lattisch, který hrozil svou rychlostí, ale z naskytnutých brejků již nic nebylo. Domácí se oklepali a právě jim protiútoky vycházeli. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno, když si první divizní trefu připsal Gueye - 1:1. Tentýž hráč byl na konci další úspěšné akce, která znamenala pro Jindřichův Hradec vedení - 2:1.

 

Mariánky šly za vyrovnáním, Kravar svou stoprocentní šanci z malého vápna poslal nad. Lattisch při svém zakončení cílil střelu jen do středu branky. První poločas tak domácí dotáhli do vítězného konce, ale neměli ještě zdaleka vyhráno.

Mariánky trestaly

Vedení domácí udrželi, ale jen pár minut. Hosté vstoupili do druhého dějství aktivně a šli za vyrovnáním. Křížnou střelu se prosadil Blažek a hrálo se "od nuly" - 2:2. O tři minuty později bylo na straně Mariánek ještě veseleji. Křížný nákop našel Kravara, ten udělal kličku brankáři a vrátil svému týmu vedení - 2:3. Poté se hrálo nahoru dolů a domácí mohli srovnat, Nejblíže k brance byl Jindra, ale jeho krásnou střelu zastavilo břevno.

 

Čas plynul a Jindřichův Hradec si dokázal vytvořit tlak. V závěru zápasu z něj ale kýženou vyrovnávací branku nevykřesal, naopak v poslední minutě utekl Lattisch a dal skóre konečnou podobu - 2:4. Tříhodinový výlet tak pro Mariánky znamenal tři body, domácí mohli litovat opět zbytečných chyb, díky kterým prohráli.

 

Galerie od Stanislava Hladíka.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Z výkonu jsem zklamaný. Do zápasu jsme vstoupili stejně jako v minulých utkáních. Zápas jsme dokázali otočit, bylo to na vítězství, ale po školáckých chybách jsme dvakrát inkasovali. Směrem vpřed to bylo z naší strany křečovité, Mariánky zaslouženě vyhrály.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře a rychle šli do vedení. Měli jsme tam další brejky, ty jsme ale nevyužili a soupeř z podobných takových dal dvě branky. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a vytvořili jsme si převahu, která vynesla dva góly. Poté se hrálo nahoru dolů, soupeř trefil břevno. My jsme v závěru skórovali Lattischem a zvítězili.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Völfel [-] , R. Tomek [-] (73. F. Waník [-] ) , M. Janák [-] , L. Králíček [-] , T. Jindra [-] , J. Chalupský [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , V. Kněžínek [-] , A. Gueye [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Kořistka [-] (69. T. Šilhán [-] ) , Z. Štěpán [-] (89. O. Parák [-] ) , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] (90. V. Tyml [-] ) , D. Pěček [-] (85. M. Stehlík [-] ) , P. Grambal [-]

ŽK: 65. M. Janák - 72. D. Cinkanič .
Hráči zápasu: A. Gueye - J. Lattisch , M. Kravar .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Zita Miloslav - BRYCHTA Ondřej, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích