EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 16.4.2023

0

Třetí dubnový víkend opět připravuje řadu zajímavých fotbalových duelů, které budou mít divákovi co nabídnout. Sobota má napilno, na programu máme hned pět utkání. Poslední Hradec přivítá vedoucí Kravaře, ve šlágru kola přivítají třetí Darkovičky rozjetou Starou Bělou. Duel kvalitních celků bude k vidění i v Krásném Poli, kam přijede nebezpečný Chlebičov. A v neposlední řadě i duel druhým Lazců se čtvrtými Ludgeřovicemi nabídne kvalitní fotbal. V neděli bude určitě zajímavé sledovat souboj nováčků, kdy Strahovice budou chtít konečně prolomit smůlu a doma porazit Kozlovice.  

 

Program třetího jarního kola nám připravil několik zajímavých duelů, na které stojí za to vydat svou cestu. V sobotu e můžeme tí jarní kolo pro nás nachystalo spoustu zajímavých duelů. V sobotu se Chlebičov pokusí doma proti Albrechticím odčinit porážku z minulého kola. V neděli bude k vidění několik derby. Dopoledne před obědem budou Mokré Lazce hostit Štěpánkovice. Odpoledne vás pozveme na hlavní šlágr kola, kdy vedoucí Kravaře přivítají druhý celek tabulky - mužstvo z Ludgeřovic.




Tomáš Kurka

Do role Experta kola se tentokrát převtělil TOMÁŠ KURKA, současný asistent střídačky týmu ze Štěpánkovic. Tomáš Kurka, zkušený 48-letý mazák a můžeme říci, že stále ještě aktivní hráč, byť hrající už jen za štěpánkovickou rezervu, pomáhá řídit tým svému kolegovi Romanu Kubišovi. Sám hrával i hrává buď na pozici stopera nebo středního záložníka. Je odchovancem mateřských Štěpánkovic, kde strávil první roky fotbalové kariéry, než v pozdějších mládežnických letech zakotvil v Dolním Benešově. V jeho dresu si krátce zahrál i MSFL, jinak své nejlepší časy pamatuje z dob, kdy aktivně hrával divizi v dresu Kravař. Vyzkoušel si i angažmá v dalších prajzských vesnicích, mj. např. v Kobeřicích, Píšti nebo v Bohuslavicích. Na "stará" kolena se opět vrátil do mateřských Štěpánkovic. Kromě velkého fotbalu si zahrál i malý sálový fotbal za Medvědy Malé Hoštice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 4 - 0 - 96 %
Komentář experta:

Tady asi dlouho přemýšlet nebudu. Dávám na výhru Kravař, protože mají v současnosti nejlepší tým v soutěži a měly by to potvrdit i na hřišti.

Tip experta: 1 46 - 29 - 25 %
Komentář experta:

Zajímavý souboj. Zkusím dát na výhru domácích Ludgeřovic. Ty se sice v minulém kole neprosadily v Kravařích, ale i tak mají pořád o co hrát. A Lazce mě upřímně minulý týden proti nám moc nepřesvědčily.

Tip experta: 2 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Tohle je také oříšek na tipování. Oba týmy mají svou kvalitu, ale o něco více věřím Chlebičovu, který má nyní lepší formu než Krásné Pole.

Tip experta: 0 38 - 17 - 45 %
Komentář experta:

Velmi těžké na rozhodování. Oba týmy mají nyní dobrou formu. Darkovičky jsou třetí a doma jen málokdy k poražení, Stará Bělá na jaře hraje skvělý fotbal a půjde ještě nahoru. Tipnu si tady remízu.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Nám pomůže, když zvítězí Albrechtice, než náš pronásledovatel z Jistebníku. Celkově si i myslím, že kvalita bude více na straně Albrechtic, které doma vyhrají.

Tip experta: 0 46 - 21 - 33 %
Komentář experta:

Strahovice jsou doma silné, ale Kozlovice umějí pro změnu překvapit. Vidím to tady na remízu.

Tip experta: 1 38 - 21 - 41 %
Komentář experta:

Samozřejmě, že věřím svému týmu. My musíme už konečně vyhrát. Věřím, že to naši kluci poctivě odehrají a doma proti Kozmicím konečně poznáme radost z vítězství. I když jednoduché to nebude.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Kalvar 5
2. Kristián Fojtík 5
3. Vojtěch Tomíček 4
4. Patrik Slavík 4
5. David Obrusník 4
6. Martin Bitomský 4
7. Michal Pěntka 4
8. Ondřej Nezhoda 4
9. Marek Kulaviak 4
10. Patrik Minarčík 3
11. Míchal Jaroš 3
12. Vladan Ležák 3
13. Alexis Akritidis 3
14. Kryštof Surovec 3
15. Matyáš Černín 3
16. Nicolas Sýkora 3
17. Jan Prudký 3
18. Miroslav Šupák 2
19. Petr Vala 2
20. Radek Hruška 2
21. Daniel Kožík 2
22. Milan Petrík 1
23. Jakub Vidiševský 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.