1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky remizovaly se Starou Bělou


Branky


24

Darkovičky hostily v sobotním klání rozjetou Starou Bělou, která se od doby zimní přípravy veze na vítězné vlně. Zatímco první poločas patřil domácím, druhá půle byla zcela v režii Ostravanů. Oba týmy nakonec vstřelily po gólu a body si spravedlivě rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky si vypracovaly slibné příležitosti

První pětačtyřicetiminutovka patřila více domácím. Ti si byli dobře vědomi kvalit Ostravanů, a proto vyrukovali na soupeře s aktivní hrou. Po necelé čtvrthodince jej mohl do vedení poslat únik Kempného, jenže ten si těsně před brankářem míč ukopl. Po faulech před šestnáctkou zahrával domácí kapitán Turanský dvakrát přímý kop, ale ani on se z gólu neradoval, neboť jeho střelám scházelo několik centimetrů přesnosti. Hosté v prvním poločase zahrozili pouze jednou, když po dlouhém autu Dzižy běžel Vidiševský sám na bránu, ale na připraveného brankáře Chvěju si nepřišel. Darkovičky měly i ve zbytku první půle více ze hry, ale nic z toho nevytěžily. 

Aktivita přešla na stranu Ostravanů

Ve druhém poločase pro změnu dominovali Ostravané, nicméně do vedení šli domácí. Ojedinělá akce Darkoviček ve druhé půli vedla k úvodní trefě utkání. Gai s Fojtíkem zahráli roh na krátko, centr do vápna odvrátila hostující obrana pouze ke Gaiovi, který vracel míč zpátky do ohně, kde si už u zadní tyče počkal na úvodní trefu skórující Kalvar – 1:0. Pak už ale převzal veškerou iniciativu soupeř. Střelou z voleje se prezentoval Jurásek, ale Chvěja míč kontroloval. Ten si následně poradil i se střelou Doležala, který se jej snažil překvapit střelou z úhlu. Ovšem na angličáka Vidiševského už domácí strážce svatyně nedosáhl. To i proto, že střela hostujícího forvarda byla obranou tečována a změnila trochu směr – 1:1. Závěr utkání poznamenaly emoce a zbytečné červené karty na obou stranách. Hostující Surovec stáhl při úniku Moravce, který následně netakticky oplácel a byl vyloučen. Do rozmíšky se ovšem zapojil také hostující Šebesta a zbytečně srazil Moravce na zem, za což byl rovněž vyloučen. Hra se tímto incidentem rozkouskovala a nic dalšího už ve zbytku utkání nepřinesla.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "První poločas byl v naší režii, kdy jsme měli navrch a byli aktivnější. Tam jsme to mohli rozhodnout, bohužel jsme neproměnili šance. I když jsme dali gól a vedli, soupeř nás ve druhém poločase přehrával a zaslouženě vyrovnal. Bylo vidět, že nám už pak docházely síly, neboť tolik netrénujeme. I tak si ale myslím, že remíza odpovídá průběhu zápasu a je pro oba týmy spravedlivá"

FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Pocity mám smíšené. V prvním poločase byly lepší Darkovičky, v tom druhém pro změnu my. Náš plán byl ustát první poločas, což se také povedlo, a vlítnout na soupeře ve druhém poločase, což se také stalo. Jen jsme dostali gól, který trochu zhatil plány a my museli dohánět remízu. Mohli jsme tady prohrát, ale i zvítězit. Remíza je proto spravedlivá"



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] (88. J. Klečka [-] ) , D. Kempný [-] (66. L. Moravec [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , L. Lindovský [-]

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Jurásek [-] , D. Šebesta [-] , M. Švábík [-] , T. Miškařík [-] , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] , P. Doležal [-] (89. P. Firášek [-] ) , N. Sýkora [-] (57. P. Maršálek [-] ) , D. Kožík [-] (72. V. Strnad [-] ) , J. Vidiševský [-]

ŽK: 68. A. Fojtík , 72. T. Kalvar - 74. J. Vidiševský , 86. K. Surovec . ČK: 86. L. Moravec - 86. D. Šebesta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šistík Petr - MITURA Michal, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Tomáš Kurka
Tip experta: remíza

Velmi těžké na rozhodování. Oba týmy mají nyní dobrou formu. Darkovičky jsou třetí a doma jen málokdy k poražení, Stará Bělá na jaře hraje skvělý fotbal a půjde ještě nahoru. Tipnu si tady remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů